Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaa

chowający się członek

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaa

Na wstępie proszę tylko o powazne odpowiedzi. Bardzo się martwię bo od niedawna pod wpływem stresów coś się dzieje z członkiem mojego chłopaka- chowa sie on do środka jakby do brzucha. Czy to jest jakaś choroba? Czy przez to moga być jakieś problemy np bezpłodność? Bardzo sie tym martwię bo nie wiem co sie dzieje i dlaczego. Szukałam w internecie odpowiedzi ale nie znalazłam może złe hasło wpisuję nie wiem. Proszę odpiszcie jesli coś wiecie na ten temat.

Gość pioleeet
to chińska choroba psychiczna

Gość zmartwionaaaaa
Pytam powaznie a ktoś odpisuje haha dobre:( Nie wiem co w tym śmiesznego... Chowa się prącie jakby cofa sie do brzucha do środka nie wiem jak to opisać...Nie jądra tylko prącie.

Gość Sama jesteś PRĄCIE
:-O

Gość zmartwionaaaaa
chinka czikulinka- mówił już ktoś tobie że jestes żałosna?

naprawde nie iteresuje nas budowa naradow rozrodczych twojego mezczyzny:D:D:D:D:D:D:D idzice do lkarza i tyle jak lekarz powinien pomoc;) ahahahahahahahhahahahahahahaha:D

Gość chinka czikuczikulinka ma
cos z mozgiem udaje dorosla a ma niedorozwoj psychiczny

wybaczcie ze to napiisalam tak nierozumiale ale jeszcze sie nie przestalam smiac :D:D:D:D:D:D:D:D uchonorujcie ja jakas nagorda za ten topik az mi humor poprawilaaa:D:D:D:D i jej chlopaka wsu,ie tez mozecie obddarowac jaka nagroda ;) wkoncu on tu jest glownym bochaterem:D

Gość daletka
nadal piszesz niezrozumiale, oślico i "bochater", ło matko! :-o

Gość Przestaaaaaaaaaaaaaaaańcie
bo juz sie posikalam ze smiechu. :D:D:D:D:D

Gość zmartwionaaaaa
Ale z was prostaki. To wy mnie teraz rozbawiliście:) Swoja głupotą i ograniczeniem. Prosiłam o poważne odpowiedzi wiec po co się udzielacie GŁUPCY?

nie to ja tobie gratuluje jeslu uwazasz ze to jest naprawde problem zdrowotny to po jaka cholere zamiast isc do specjalisty pytasz o to jakis obcyhc ludzi na forum ktorzy o medycynie zielonego pojecia nie maja wsppolczuje twojemu kochasiowi

Gość duhcs
zmartwiona nic tu po tobie teraz tu kroluje spuszczone ze smyczy gimgowno debile jak im grzyb siadzie na cipy i patki to beda dopiero plakac ze smiechu :D

Gość klklklklklkllklklklklk
slyszalam kiedys nazwe takiej choroby jak wnetrostwo nie wiem, czy to nie jest przypadkiem ta choroba , poszukaj tego hasla w necie, powinny sie pojawic jakies informacje.

Wnętrostwo Polega na niewłaściwym umieszczeniu jednego lub obu jąder – w jamie brzusznej lub kanale pachwinowym zamiast w mosznie. Niezstąpienie jąder grozi ich przegrzaniem, co sprzyja powstawaniu nowotworów jądra oraz może doprowadzić do zatrzymania produkcji plemników, czego skutkiem jest niepłodność wnętra. Wnętrostwo występuje u około 4% noworodków męskich. W pierwszym roku życia odsetek ten na skutek samoistnego zstępowania jąder obniża się poniżej 1%. Wnętrostwo jednostronne występuje pięciokrotnie częściej niż wnętrostwo obustronne.