Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaa

chowający się członek

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaa

Na wstępie proszę tylko o powazne odpowiedzi. Bardzo się martwię bo od niedawna pod wpływem stresów coś się dzieje z członkiem mojego chłopaka- chowa sie on do środka jakby do brzucha. Czy to jest jakaś choroba? Czy przez to moga być jakieś problemy np bezpłodność? Bardzo sie tym martwię bo nie wiem co sie dzieje i dlaczego. Szukałam w internecie odpowiedzi ale nie znalazłam może złe hasło wpisuję nie wiem. Proszę odpiszcie jesli coś wiecie na ten temat.

Gość matiiee
a czy aby nie bywa pobudzony i nie sypia, oraz unika jedzenia?? Może zakochał się ostatnio w amfetaminie??

Ale jak trzeba, to on jest, prawda? Nie martw się, nic złego się nie dzieje. Ponieważ nie jestem lekarzem specjalistą, a nawet gdybym była, to wirtualnie nie da sie zdiagnozować czegokolwiek na 100%, więc radziłabym, by chłopak wybrał się do urologa, by rozwiać nioepokój.

Gość zmartwionaaaaa
Dziekuję Perła za poważną odpowiedź. Na innym topiku mnie wyśmiali. Tak jak trzeba to jest:) ale czasami się chowa np. w pracy jak sie chłopak czymś zdenerwuje. Ja wiem ze to moze brzmi śmiesznie ale nie piszę tego dla jaj.

Gość zmartwionaaaaa
A możliwe jest że się aż tak kurczy? Może to tylko wygląda jakby sie cofał do brzucha...

Gość zmartwionaaaaa
matiiee - nie bywa pobudzony, duzo ostatnio pracuje i jest przemęczony. W amfetaminie na pewno sie nie zakochał jak sugerujesz.

Gość 150 - 88kg
czasami tak bywa ze sie kurczą, ale jeśli nie ma problemu ze wzwodem, to nie masz sie czym martwić :)

myszkaruda - jeśli to Ty, to..... kto czeka, ten się doczeka! :D👄 ...bardzo na Ciebie czekałam.... :(

Gość zmartwionaaaaa
Ostatnio odkryłam, że gdy on się schowa a ja pokręcę jego prawym jądrem zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a lewym wprost przeciwnie, wówczas on wyskakuje na chwilę na zewnątrz i chowa się na powrót. Dodam, że jeśli zrobię to trzy razy z rzędu, plunie we mnie i to tak sprytnie, że zawsze trafi w oko:)

Gość wania suslow
zdarza sie podczas kapieli w zimnej wodzie fiut sie tak skurczy, ale tak normalnie, to chyba cos nie w porzadku, bardzo mozliwe, ze stress, i bede okrutny, jesli nawet jak cie widzi gola to, zadnych efektow, pozegnac sie czule, szkoda zycia i ciebie, rybko droga

Gość Facet z podobnym problemem
No widzicie, a ja mam ten sam problem, szukam w necie przyczyn swoich problemów i trafiam na wasze forum :P To prawda penis sie chowa i mówiąc szczerze jest to dosyć krępujace szczególnie na plaży :P Opisując dalej mój przypadek dodam ze przy wzwodzie mam ok 18 cm-14 cm obwodu. Jak sie drastycznie skurczy ledwo 3-4 cm i pewnie gdyby nie żołądź i skóra to by sie cały schował. Nic fajnego. Jak znajdziecie jakiś sposób na zahamowanie tego że tak powiem "zjawiska" dajnie znać. pozdrawiam wszystkich dotkniętych tym problemem :P

a ja lubię wziąść malutkiego ptysia do buzi z zaskoczenia, i czuć po chwili jak mi usta wypełnia ;)

Gość zmartwionaaaaa
zuważyłam że mu się nie chowa gdy zasadzę mu w odbyt dorodnego ogóra... hmmm

Gość Facet z podobnym problemem
To nic dziwnego ze mu sie chowa, mi na sam widok tego ogórka by sie schował na zawsze. A może twój facet jest gejem, wiesz ogórki w dupie, chowający sie ptaszek w twoim towarzystwie :P Może ty masz problem, a nie on ;)