Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantasiia

zostawil mnie facet , kolejny

Polecane posty

Gość fantasiia

Kolejna porazka. Odszedl ode mnie zaledwie po 2, 5 miesiacach. Bylam taka szczesliwa. czekalam na niego az 4 lata po poprzednim moim pierwszym zwiazku, ktory trwal trzy lata:( Po raz drugi dostalam kosza. Dlaczego tak jest? jak mam zaufac po raz kolejny? Chce mi sie wyc :(

Gość czekałaś na niego
- tego konkretnie czy po prostu na faceta? nie wiem co Ci napisać, głowa do góry...może

Gość fantasiia
gdy moj 1 facet odszedl bardzo cierpialam. rzyjaciele pomogli mi wyjsc z dolka. Cztery lata bylam sama, zajelam sie soba, studia, pasje, wyjazdy. Odzylam na nowo ale nie ufalam mezczyznom az pojawil sie on. Bylo cudownie ale odszedl, kolejny mezczyzna odszedl . Nie zaufam juz nikomu:(czemu moje znajome tworza dlugie, stabilne zwiazki a ja zawsze dostaje po dupie:(Niby tylko 2, 5 miesiaca ale naprawde zaangazowalam sie w nowy zwiazek.

Gość a mnie jeszcze nigdy zaden
nie zostawil ;)

Gość fantasiia
mowia , ze za akzdym razem stajesz sie silniejszy ale ja slabne..

Gość sesesesesesesese
Zastanawiam sie zawsze jakie to uczucie kiedy meżczyzna zawodzi, odchodzi, zdradza, odkochuje sie itp... Ale mam nadzieje, ze na zastanawianiu sie skonczy. Wspolczuje...

Gość fantasiia
nie wiem czy za szybko sie angazuje ale naprawde w moim 2 zwiazku mialam dystans i on bardziej sie staral co nie znaczy ze go olewalam!:(

Ja zrobiłam ten sam błąd... Dystans, na początku nie ufałam do końca, nie byłam zbyt wylewna w okazywaniu uczuć, bo nie chciałam mu się narzucać... Efekt - odszedł... :(( Historia mojej miłości w stopce :((

Jestem w identycznej sytuacji jak Ty i dokładnie wiem co czujesz :( Ale ja nadal wierzę,że kiedyś znajdę tego,dla którego będę całym światem i Ty też powinnaś w to uwierzyć i iść przed siebie,nie oglądając się wstecz. Zostaw za sobą przeszłość...wiem,że to trudne,ale się opłaca. Przytulam :)

Gość hmmmmmmmmmmm
duzo osob tak,ja jestem w poobnej sytuacji,w lipcu zeszlego roku poznalam sie z pewnym chlopakiem on jest zagranica,ale nie poznlismy sie tak jak inni w rzeczywistosci tylko przez listy,smsy,dlugie rozmowy,bylo pieknie.W grudniu on przyjechal i wreszcie poznalismy sie,mielismy plany ze razem wyjedziemy itp zakochalam sie w nim ale juz po zawodach bo wrocil do swojej bylej,ona oczekuje dziecka.Wiem ze on zaluje tej decyzji nie jest szczesliwy,a ja go nadal kocham...zycie