Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO tylko ja ..

Co kobieta sądzi o kims kto jest w wojsku Pytam no niewiem

Polecane posty

Gość GracjaSpacja
Zalezy, o kim mowa. Bo ja osobiscie, jesli chodzi o pijanych zolnierzy podrozujacych do/z jednostki, to mam nie najlepsze zdanie i staram sie unikac ;)

Gość TO tylko ja ..
Czego wymaga kobieta która nie jest kretynką która ma coś w głowie .. która akceptuje człowieka z wadami i zaletami ,,, szukać można całe życie ale czy się znajdzie .. to już inna droga ... Ale warto szukać bo kobiet jest wiele tak jak wiele róznych ludzi .... Warto szukać kobiety tylko gdzie .. po barach.. po dyskotekach... po parkach... po plażach może mi ktoś da jakąś rade bo zostało mi 25 DDC i kurde szukać kobietki musze za 13 lat 21 dochodzi a tu sam... hehe

Gość oni zawsze śmierdzą
koszarami:O

Gość GracjaSpacja
Nic na sile. Im wiecej szukasz, tym mniejsze prawdopodobienstwo ze znajdziesz.

Gość TO tylko ja ..
Wiem otym rady dobra rzecz .. ale ile można gadać z rodziną .. ile można omijać 100 ludzi z obojętnością.. co z tego że kobiety na mnie patrzą myslą coś omnie tak jak inni ludzie .. jak i tak jestem sam .. Szłem do wojska .. to powiedziałem sobie że nigdy nie pójde na dziwki i nie poszłem..mam zasady mam wartości .. chłopaki namawiali chcieli mnie.. wziąść ale nie uległem ..... Swoje przeżyłem zostało mi 25 DDC .. do Cywila mam wykształcenie średnie ...... wiem że w wojsku niema co mieć dziewczyny i szukać .. jej ale zaniedługo wychodze a ciągle sam chciałbym to zmienić .. nie jestem złym człowiekiem może troche szalonym przez wojsko ale w pozytywną strone.. Powiem tyle jak każdy chciałbym znaleść swoją połówke i wiem że kiedyś .. mam taką nadzieje znajde :)

Gość Ale jesteś tak
wykształcony, że trudno znaleźć w twojej wypowiedzi jedno zdanie bez błędów. Obrzydliwe. Niezależnie od tego, czy jesteś w wojsku, na polu,w lesie, w bibliotece, patrząc na twoją wypowiedź, myślę - tuman, prostak, nieuk i dres.:O

Gość GracjaSpacja
Ja bym sie jednak zdala na los. Samotnosc - przykra rzecz, ale z drugiej strony, zadnej wynalezionej na sile "zapchajdziury" bym nie chciala.

Gość TO tylko ja ..
Wiesz troche dziś popiłem i dlatego tak jest jak jest z moim pismem ...

Gość Powszechnie wiadomo
że człowiek "wypity" zatraca zdolność poprawnej konstrukcji zdań i umiejętność stosowania ortografii:O Żałosne

Gość TO tylko ja ..
Wiesz ja ci powiem tyle kobieto czy tez gościu .... powszednie wiadomo także że wojsku uczy ... że przez wojsko człowiem ma wszystko w dupie ... mówiąc prostym językiem co byś omnie powiedział jak mnie nazwał ... ja mam wszystko w dupie i na wszystko wyjebane proste... Powiem tyle jestem jak żywy trup psychicznie MNie nic już nie rusza .. po 8 miesiącach służby zasadniczej już po 3 miesiącach tak miałem a teraz mam już wszystkomw dupie .. dosłownie wszystko każdą obraze.. itp jebie mnie to i tyle .. :)

Gość TO tylko ja ..
Wiesz ja ci powiem tyle kobieto czy tez gościu .... powszednie wiadomo także że wojsku uczy ... że przez wojsko człowiem ma wszystko w dupie ... mówiąc prostym językiem co byś omnie powiedział jak mnie nazwał ... ja mam wszystko w dupie i na wszystko wyjebane proste... Powiem tyle jestem jak żywy trup psychicznie MNie nic już nie rusza .. po 8 miesiącach służby zasadniczej już po 3 miesiącach tak miałem a teraz mam już wszystkomw dupie .. dosłownie wszystko każdą obraze.. itp jebie mnie to i tyle .. :)

Gość TO tylko ja ..

Gość TO tylko ja ..

Gość TO tylko ja ..

Gość TO tylko ja ..
powszednie wiadomo że człowiek w wojsku ma także wyjebane na wszystko na wszystkie obrazy słowa itp .... Dosłownie ma głęboko negatywne opinie na jego temat .. i niema znaczenia dla niego czy osoba powie że jest zajebisty czy też pojebany.. człowieka w wojsku nie rusza nic przynajmniej mnie ze strony negatywnej ... tkz .. negatywne agresywne obrazy itp ..

Gość taka jedna Aska
jestem już stara dupa bo 27:) przez całe moje młodzieńcze latka marzyłam aby mieć faceta w wojsku..ta tęsknota...żal gdy odjezdza...odliczanie godzin do przyjazdu...cos pięknego:)wiadomo,że w wojsku nawet najnormalniejszy facet troszke zwariuje ale to normalne:) ja marze o miłosci wciąż... już mam dosc samotnosc...spotykam rożnych chłopcow ale oni nastawieni są na zabawe:).. może to dlatego ,że wyglądam bardzo młodo .każdy daje mi lat 19:)mam potrzeba stabilizacji życiowej..już trace cierpliwosc:)

Gość Prymitywizm wojskowy nie jest
mi obcy. Mam "zawodowych" w rodzinie i wśród znajomych. Niektórzy z nich przeszli też przez "zasadniczą" i jakoś zdolności językowych w czarodziejski sposób nie utracili. Ponadto, powinieneś się zdecydować, czy twoja niepoprawność wynika z "wypicia", czy z faktu "pobytu w wojsku". Bo nie dosyć, że błędne te twoje wypociny, to jeszcze nielogiczne:O

Gość taka jedna Aska
wy jestescie nienormalni wszyscy!!! facet chce pogadać normalnie po ludzku,a wy wyjezdzacie z beznadziejnymi tekstami! w wojsku nie można byc normalnym bo można zwariować!!! każdy udaje świra a jak przyjezdza do domu to pragnie normalnosci

jesteś jeszcze młody i masz czas na szukanie. Uważam że znajdziesz, ale tak jak ktoś wcześniej napisał nic na siłe. Poszukaj może na którymś z portali randkowych, bo tu dziewczyny potrafią być złośliwe.

Gość TO tylko ja ..
Powiem tyle że jestem już w służbie zasadniczej 8 miesięcy ponad zostało mi do cywila 25 DDC Plutonowy Dowódca Plutony który był na misji w Iraku proponował mi czy niechce zostać że mi załatwi na żołnierza zawodowego w piechocie... ale ja wole wolnośc mam dość wojska .,. Fakt może nie logicznie pisze i bez sensu faktem jest także to że wosjko ogłupia człowieka .. ale także rozwija inne umijętności .. dające przewage psychiczne i fizyczne nad zwyczajnymi cywlilami ... Ja jestem człowiekiem byłem normalny wojsko troche fakt mnie zmieniło jak każdego sam niewiem czy na lepsze czy też na gorsze .. Ale powiem tyle napewno nie jestem debilem i tyle .. A dla ciebie Asiu pozdrowienia i buziaki :) Dla mnie poprostu przez to wojsko stało sie obojętne dużo rzeczy wojsko mnie dużo nauczyło ale także dużo wemnie zniczyło może to paradoks i bez sensu pisze niezrozumiale ale już takie jest wojsko nie zrozumiałe dla zwyczajnego cywila który nie był w syfie...

Gość GracjaSpacja
Oj, cos o tym wiem, wojsko faktycznie zmienia ludzi. Wielu niestety zmienia sie w prymitywow.

Gość TO tylko ja ..
powiem wam ludzie wosjko uczy szybo dorasta człowiek .. ja poprostu szczerze .. chciałbym ... aby mój ojciec Zmartwywstał i moi dzadkowie z czego jeden umarł mi jak byłem we wojsku nawet nie zdążyłem się z nim pożegnać to przykre ale niestety prawdziwe .. i powiem wam ludzie niewiem poco to tutaj pisze może niemam gdzie .. ale ja poprostu chce wyjść z wojska znaleśc ... prace jak każdy normalny człowiem i fajną kobiete która mnie pokocha i której ja odam siebie .. i będe się nią opiekował dodam tyle że dla takiej kobiety będe wstanie zrobić wszystko prawie wszystko bo wszystkiego nikt nie może uczynić ./.

Gość taka jedna Aska
piszesz normalnie i dla mnie to jest zrozumiałe ale niestety niektorzy tego nie rozumieją...po wypowiedziach mogę powiedziec ,że masz poukładane w głowce i tak trzymaj:) a małolatami na tym forum nie ma co sie przejmować..swoadczy to tylko o poziomie ich kultury osobistej i wychowania a większa częsc jest niedostosowana społecznie!!!! znajdziesz swoją połoweczke życzę Ci tego z całego serduszka:) przesyłam buziaczki:) i zmykam już spać:)

Gość Albo albo
Nie rozczulajcie się tak nad nim. Samarytański odruch dobroci cechujący większość kobiet jest w tym przypadku absolutnie nie na miejscu. Możecie mi wierzyć. I nie świeć im w oczy Irakiem, bo i moi bliscy tam byli, nie tylko twój dowódca. Dziwi mnie tylko propozycja, jaką ci złożył, ale, wybacz szczerość, może zabrakło mięsa armatniego w armii bo teraz są raczej cięcia kadrowe a nie przyjmowanie tych z zasadniczej:O

a gdzie jestes w wojsku,ze tak narzekasz?? Wydaje mi sie,ze przesadzasz.Moj tez jest i ciagle tylko je i spi.Czasem jakas warta.Tyle ze daleko ode mnie,a tak to sie ciagle tam opierniczają

Gość GracjaSpacja
Zycze powodzenia w realizacji marzen. 25 dni to nie tak duzo. Wkrotce bedziesz mogl rozwinac ponownie skrzydla ;)

Gość Hanka od Rumcajsa
Za mundurem panny sznurem.......... Faceci w mundurach są sexi ;) Nie trać nadzieji TO tylko ja ..