Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO tylko ja ..

Co kobieta sądzi o kims kto jest w wojsku Pytam no niewiem

Polecane posty

Gość aha będzie się mógł
zapisać w pośredniaku i rozwinąć skrzydła na zasiłku:P

Gość TO tylko ja ..
Powiem tyle szczerze jestem najebany pisze ..... niewyrażnie i z błędami ortograficznymi ... wiecie ludzie dużo osób przeżyło wojsko Powiem wam tyle ja przeżyłem swoje .. wiecie są jednostki .... gdzie leży się całą prawie służbe na unitarce ale powiem tyle moja jednostka to stalowinia do końca służby.. rejony strzelanie i tyle.. Na wojnie nie byłem ale miałem kilka szarpanin 3 miesiącem byłem laborantem bez nadzoru pilnowałem bloku szkolenia sam ... gdzie było 4 żołnierzy służby zasadniczej i musiałem nad wszystkim zapanować nad cywliami nad tym aby był porządek i wieccie to nie było łatwe minister nas odwiedzał wszystko musiało być idealne .. Dodam też to że zostałem zatakowany z broni białej noża .... przez jednego najebane skurwysyna z piechoty mam blizne na ręce już prawie zagojoną nie miałem lekko i niemam zarówno w cywilu jak i w wojsku...Koles był silniejszy odemnie i starszy poborem a wyszłem z tego cało nie chwaląc sie uważam że nie jestem żałosnym smerfem który pisze jak to w wojsku jest zajebiście powiem tyle swoje przeżyłem i tyle..

Gość ale ci
kurwa współczuję. No strasznie. Powiem ci, że tak mnie twoja historia wzruszyła, że straciłem apetyt. Gdzie się tacy kretyni rodzą?

Gość ale ci
Bo to nie jest facet tylko głupia cipa, która nie potrafi nic ze sobą zrobić. Tylko pierdolić, jaki to on wyjątkowy i ile to on przeżył. Chodzą takie pizdusie po tym bożym świecie i trują.

Gość TO tylko ja ..
Dodam udzie, że jak ruchał mnie cały szwadron w dupę to nikt mi nie pomukł i co wy wiecie o życiu i o seksie kurwa co wiecie. A ja tu kurwa przerzywam bo to jest straszme kurwa.:(