Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak od razu

BÓL PIERSI

Polecane posty

Gość tak od razu

Od kilku dni boli mnie prawa pierś. Czasami nawet mocno. Tak jakby coś mnie kłuło w środku. Na zewnątrz nic nie widać. Nie ma też żadnego zaczerwienienia.Żadnych hormonów nie biorę więc nie wiem skąd się to wzięło.

Gość może powinnaś zrobić usg
piersi?Lepiej dmuchać na zimne

Gość a boli
tylko jedna piers?

Gość ja mam tak samo
zawsze boli mnie lewa piers,byłam juz u lekarza pare razy,zbadał i przepisał mi costagnus!!i jest już lepiej.

Gość tak od razu
Tak boli mnie tylko jedna. To jest taki rwący ból. I to nie przed okresem. Nie wiem czy iść po skierowanie na usg ? Lekarz zaraz stwierdzi , że to badanie jest zbędne bo ręką żadnego guzka nie wyczuwam. Na mammografię jest jeszcze za wcześnie bo mam 30 lat.Sama nie wiem co robić. A co to jest za specyfik ten , który przyjmujesz?

Gość ja mam 28 lat
i też mnie tak boli. jakby kłucie. kiedyś, pare lat temu bolało bardzo czesto. teraz już tylko czasami. u lekarza byłam, na usg tez i nic. a castangus to chyba ziołowe leki na wyregulowanie cyklu. obniza hormon prolaktyne itp.

Gość ja mam 28 lat
dodam ze nie rodzilam. mam podwyzszony poziom prolaktyny, nie wiadomo dlaczego ale chyba ze stresu. bralam leki na prl. bromocorn czy cos. ale nie pomoglo na ta prolaktyne. bralam tez agufem i tez nic. tyle ze gdzies odkad bralam te leki to juz tylko czasem mam ten bol. bolaly mnie tez sutki strasznie.