Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrumek

samoopalacz na twarz z krostkami

Polecane posty

Gość hrumek

mam tradzik, solrium odpada, natomiast chcialabym sprobowac takimi kremikami brazujacymi.. co o tym myslicie?? zapycha??

Gość konstanz
Odradzam. Mam cere taką jak ty. Są to tłuste kremy,które zatykają pory i skóra jeszcze bardziej się błyszczy. Zrezygnuj z samoopalaczy do twarzy! Jeśli już chcesz miec opaloną twarz to zamiast samoopalacza kup krem nawilżający Nivea-skóra muśnięta słońcem czy coś takiego.

Gość grysss
polecam taki w żelu kosztuje ok. 10zł i żadnego pogorszenia skóry mam chyba lirene

Gość kkkjjj
konstanz , wcale samoopalacze nie są z założenia tłuste , nie wiem skad masz taką informacje . Moje doswiadczenie twierdzi ,ze jest wprost przeciwnie . W zasadzie przy skórze tradzikowej nie powinno sie wcale uzywać tego typu praeparatów , ale łatwo powiedzieć . Dwa takie preparaty które w zaden sposób nie pogorszyły stany mojej cery to AA Plus Age Exspert - krem samoopalajacy , Dax Extra Bronze , obydwa do twarzy i ciała. Uzywam ich 1-2 razy w tygodniu , a kremu tego samego co zwykle.

Gość konstanz
Ja kiedyś próbowałam z samoopalaczami. Wszystkie trzy jakie kupiłam były tłuste i stąd moje zdanie na ten temat. O kremie który poleciłam-choc sama nie stosowałam-słyszałam dobre zdania. Mam na myśli krem Nivea,skóra muśnięta słońcem.