Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooosn

Co gdyby poznany przez was chłopak okazał się 23 letnim prawiczkiem?

Polecane posty

Gość stara pusta torba
To nic:O

Gość Za łeb i do wyra
I już dłużej prawiczkiem by nie był.

Gość zdaniem.faceta
Taki to przed kobietą ucieknie i nawet portek nie zdejmie do prania :)

Gość ooosn
hm, no z tego co mówicie to nie wygląda tak źle, ciekawe tylko czy naprawdę byście tak zareagowały czy gorzej, dobranoc:) podpisano 23-letni prawiczek:)

Gość zdaniem.faceta
Musisz użyć triku i oblać jego wodą aby zdjął portki a potem do dzieła, jeżeli się wykażesz inicjatywą to być może on nawet pozwoli abyś go wykąpała :)

Gość wolę dziewictwo do końca życia
Chwalisz się czy żalisz?:O

Gość ooosn
Hm raczej żalę niż chwalę ale w zasadzie to ani jedno ani drugie. Chciałem tylko zasięgnąć opinii czy dziewczyny bardzo źle reagują na prawiczków:)

Gość zdaniem.faceta
Czy wykąpiesz mnie dziewico do końca życia i o jeden dzień dłużej ?

Gość ooosn
Hm ale w sumie na pierwszym spotkaniu a nawet w ogóle w ciągu pierwszego okresu znajomości wcale nie muszę mówić dziewczynie, że jestem prawiczkiem:)

jw. :O

Gość ooosn
Co to znaczy to jw i czemu znowu kwaśna mina?

ja też nie trąbię na prawo i lewo, żem dziewica. Takie rzeczy wychodzą w praniu, dopiero przy bliższej znajomości.

oki oki... ale po co sie wogole chwialic tym że sie jest tym prawiczkiem, bo przepraszam ale nie kumam...? ewentualnie ja sie nie znam... ale powiedzec tej juz babie, że jestem nieuzywany i \'kochanie naucz mnie\'. jeżeli ta aba jest juz max napalona to nie odpusci i rozprawiczy, natomiast tak na sucho to moze byc... znaczy ten..... ona sie moze przerazic ja nie wiem, ale ja do prawictwa mam podejscie takie troche moze dziwne... jakos nie chce wam mężczyzną krzywdy robic rozprawiczając was. To nie tak, że nie chce bo nie umiecie, tylko własnie w kategoriach tej krzywdy... wiem ze bez sesnu, ale jakos tak mam.. :)

Gość czekajcie gamonie
Bywają i prawiczkowie 33 letni, więc 23 lata to jeszcze nie wiek rozpaczy. Gośka -> "kochanie naucz mnie" ... a jak już nauczysz to sobie pójdę uczyć inne :D ...

Gość ooosn
Jesteś dziewicą? To jakaś odmiana grypy?

Gość TOCO
mój miał 26 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i był prawiczkiem

czekajcie gamonie -> no boze drogi no... mnie sie wydaje ze w wieku lat tych 23 prawictwo jest ciezarem... wiec moge go tego ciezaru pozbawic a co on potem zrobi to juz inna sprawa. Jeżeli by się do tego całego rozprawiczania wdarło uczucie moje, gdybym realnie go kochała, to owszem było by mi smutno, źle etc ze on teraz bedzie korzystał ze moich umiejetnosci... ale takie zycie... :/ pozzdrawiam

poza tym podobno to kobiety przywiazuja wagę do straty tego fałdka mięska... Wam mężczyzną wsio rawno gdzie kiedy i jak, byle miec to juz za soba.... ale moze ja mam jakies złe informacje

Gość jakistypek
wiek tu nie ma nic do rzeczy, bardziej dojrzalosc chyba. Znam osoby co w wieku 14 lat juz dupczyly i co z tego ... Najwazniejsze zeby nie myslec o tym jak o jakims pietnie tylko podchodzic do tego na luzie, a jak masz juz stary tak ogromne cisnienie to zamow se jakas fajna kurewke do domu i powiedz jej o ty, napewno bedzie wniebowzieta . pozdro.

tak jakis czas od czasu mojej pierwszej wypowiedzi dochodze do wniosku, że jednak ..... Hmmm... nie lubie uczyc mężczyzn... No nie lubię..... Jakieś takie dziwne opory mam.. Pza tym nie umiem... Spotykam sie aktualnie z facetem który na dobra sprawe miał tylko jedna kobiete i do tego, 3 lata temu ja mial... więc to tak jakby trafił mi sie prawiczek... I jakos nie wiem jak mam mu wytłumaczyć (tak delikatnie, aby sie nie pogniewał) że dotyka dobrze tylko niżej, ew. delikatniej/mocniej etc.... :/