Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sękata

Chcecie mieć białe zęby na weselu?

Polecane posty

Gość sękata

Mogę Wam coś poradzić, co sama zastosowałam i naparwde się sprawdziło (to nie jest kryptoreklama). Idźcie do apteki i zapytajcie o Białą Perłę - żel wybielający z 3-ma nakładkami na zęby. W zależności od stosowania efekt osiągnięcie szybciej lub później, ale na pewno Wasze zeby będa białe. Żel nie niszczy szkliwa wiec nie trzeba się bac o jakies konsekwencje, mogą Was na początku dziąsła boleć troche, ale czego się nie obi by mieć ładny uśmiech na swoim slubie :) Naprawde, wszytskie przebarwienia znikną, po troszku codziennie i zobaczycie efekty. Serio. Takie cus kosztuje 50 zł a jest warte zachodu. Jak nie chcecie to nie. Ja kiedyś kupiłam i normalnie rewelacja. Dentyści używają tego do wybielania tylko ż eu nich sie płaci ze 700zl :/

Gość pfirsich
a ma takie pytanie.. czy jak mam plombe w zebie to ona tez sie wybieli?

Gość sękata
hm nie, plomby to raczej nie wybieli...

Gość a czemu akurat na weselu
a nie ogólnie w życiu???

Gość sękata
y no bo to forum sluby i wesela hehe ;) no ogolnie tez ofkors ale na slub jak komuś zalezy to ZWŁASZCZA polecam :)

Gość Inglott
Biała Perła niszczy zęby. Moje 2 przyjaciółki wybielały nią zęby na ślub i owszem, były bielutkie w dniu ślubu, ale jakiś czas później zęby zaczęły kruszyć, stały się wrazliwe na zmiany temperatur itd. Dodam, że wczesniej nie miały problemu ze szkliwem. Cudów nie ma- zwłaszcza za 50 zł.

ja wybielalam kiedys srodkiem tego typu. kuracja trwala tydzien po pol godziny dziennie. Scharatalam dziąsla do krwi, szkliwo tez. Mam teraz bardzo wrazliwe zęby. Uwazajcie wiec - jednemu to pomoze innemu zaszkodzi. Trzeba wczesniej dentka zapytac czy mozna czy nie. On oceni stan zębow i powie szczerze.

Gość sękata
no tka, tzreba uważać, jesli ktos miał jakies spore problemy z zebami czy dziąśłami to powinien uważac..mi się nic nie działo,, pół roku od stosowania dalej mam białe zęby, nic mnie nie boli i nie mam nadwrazliwości...moze dlatego, ze umiejętne stosowałam i nie waliłam za duzo...tlyko po trochu

Gość pytałam ---
moją dentystke o to i jej odpowiedz brzmi jeśli nie masz plomb to jak najbardziej ale jeśli masz plomby i zęby leczone kanałowo to one sie nie wybielą i tyle .. zrezygnowałam

Gość sękata
no napisalam wyzej, ze plomb nie wybieli