Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niz wszystkie

czy sa na tym forum osoby wychowujace dzieci w rodzinach o tej samej orientacji

Polecane posty

Gość inna niz wszystkie

Gość inna niz wszystkie
chodzi mi o to czy np. zawarłyscie zwiazek po jakims czasie wasza orientacja sie zmieniła lub byłą zawsze inna ale to ukrywałyscie a potem zdecydowałyscie wychowywac dziecko same z piina partnerka

Gość inna niz wszystkie
chciałabym wiedziec jak reaguja na to dzieci czy micie im o tym , czy ukrywacie , jak kontakty z byłymi mezami

Gość ile płacicie
zainspirował cie ostatni odcinek super niani?

Gość inna niz wszystkie
o nie ogladała nie ogladam ogólnie tv , nie mam czasu na to a co było ?

Gość ile płacicie
2 kobiety wychowywały coreczki jednej z nich(bez udziału mezczyzn:P

Gość a kto
nie mam nic przeciwko takim parom ale jeśli wychowują dzieci ludzie tej samej płci to mam wątpliwości czy te dzieci nie mają spaczonego obrazu rodziny

Gość inna niz wszystkie
HM NO WłASNIE CIEKAWE JAK TO JEST MI TEZ SIE WYDAJE ZE TO ZBYT ZDROWE TO NIE JEST

Gość przeciez hohoseksualizm
jest wrodzony,a nie nabyty. czasem czuje sie jak w epoce kamienia lupanego..nic naprawe nie czytacie?

Gość a kto
dzieci potrzebują miłości itp. ale potem te dzieci idą do szkoły a tam mogą im dokuczać ze mają dwie mamusie albo tatusiów i nie wiadomo jak to wpłynie na ich psychikę a raczej wiadomo że mogą być przez to wytykane .Generalnie to one będą na tym cierpieć najbardziej bo aż tak wyrozumiałego społeczeństwa to my nie mamy i dlatego ja raczej jestem przeciwna wychowywaniu dzieci przez osoby tej samej płci

Gość a kto
I nie ważne co o tym piszą czy jest homoseksualizm na byty czy nie dzieci będą na tym cierpieć

Gość inna niz wszystkie
PANI WYZEJ UWAZA IZ JEST BARDZO WYEDUKOWANA BO PRZECZYTALA....ZENADA TYLE PISZA I TEYLE MóWIA ZE NAPRAWDE TRZEBA W TO WIERZYC ,,,,,,,,WSPółCZUJE

Gość madziałka
wiecie co dziewczyny mam wychowanke w o.o.-w.,która miała dwie "mamusie"i dziecko ma przesrane!Niezdrowa sytuacja domowa,wyśmiewanie jej w szkole i co gorsza przez dorosłych doporowadziły dziewczynę do tego,że zaczęła wagarować,palić,pić,ćpać,sprzedawać się.Zamknęła się w grupie,gdzie takie normy są codziennością i gdzie nikt jej nie dokucza z tego powodu,że jej rodzice są lesbijkami.Mam nadzieję,że nasz"wspaniały"rząd nigdy nie pozwoli na adoptowanie dzieci"takim"ludziom!

Gość hej hop
homoseksualizm nie jest wrodzony tylko nabyty jak kazde zboczenie, To jest chore i nikt mi nie wmowi ze tak nie jest... dlaczego homoseksualista jest normalny a pedofil juz nie ?? dlaczego homoseksualisty nikt nie leczy a pedofila i owszem bardzo chca...

bo pedofil krzywdzi dzieci swoimi wynaturzonymi zachowaniami seksualnymi... A homoseksualista jak dzieci nie ma kogo krzywdzi????wiaze sie z osobnikiem tej samej plci...najczesciej doroslym...nie widzisz roznicy miedzy pedofilia a homoseksualizmem????

Gość madziałka
HEJ HOP gdzieś ty sie dziecko chowała???skąd ty bierzesz te"mądre"wywody??matko bo padne hehe

Gość hej hop
no a pary homoseksualistow majace dzieci moze ich nie krzywdza?? a pozatym to nie ma znaczenia czy sie krzywdzi czy nie ,nie jest to naturalne i tyle i napewno nie wrodzone

Gość hej hop
madziałka szkoda mi gadac z Toba nawet.....

Gość a kto
oczywiście że nie jest to naturalne ale są ludzie którzy robią innym wodę z mózgu mówiąc ze to są normalni ludzie niestety nie są bo gdyby byli to ich partnerzy byli by przeciwnej płci to jest oczywiste i nikt mi nie wmówi ze homoseksualizm jest czymś normalnym możemy to tolerować przecież nic nie mamy przeciwko ludziom chorym niepełnosprawnym czy upośledzonym umysłowo lub homoseksualistom ale dla mnie to jest choroba i uważam że wychowywanie dzieci przez takie osoby powinno być zabronione

Gość a kto
i tak samo jak inne choroby leczone

Gość hej hop
no dokladnie . Ja nie mam nic przeciwko homoseksualistom ale dla mnie to nie jest naturalne i tyle... wspolczuje im bo bardzo trudno im zyc w naszym spoleczenstwie ale nikt mi nie powie ze taki sie urodzil , to szereg doswiadczen i przezyc czyni człowieka takiego i tyle .

Gość madziałka
HEJ HOP ty na prawde z marsa jesteś!!!!:(TRANSWESTYTYZM,HOMOSEKSUALIZM TO NIE CHOROBY A ORIENTACJE SEKSUALNE I SĄ ONE WRODZONE A NIE NABYTE TY TŁUKU!!TYLE PO 5 LATACH STUDIOWANIA JESTEM PEWNA WIĘC PROSZĘ NIE PODDAWAJ PRÓBIE MOJEJ INTELIGENCJI BO ZA GŁUPIA NA TO JESTEŚ!!!matko jedyna skąd takie laski niedouczone a mądrujące się biorą ??:(

Gość a kto
trudno mi w to uwierzyć człowiek z natury ma orientacje seksualną dotyczącą przeciwnej płci co innego jest wypaczeniem i nikt mnie do tego nie przekona tak samo pedofilia tez jest inną orientacją seksualną ? Homoseksualizm jest wypaczeniem i czymś nienaturalnym ale czy my to akceptujemy czy nie zależy od nas tak samo jak z akceptacją innych rzeczy

dzieci drogie, może poczytajcie sobie najpierw, czym jest zboczenie, orientacja seksualna, zachowania seksualne i tak dalej, zanim oświecicie innych swoją wielka mądrością? :O

Gość a kto
nie muszę tego czytać dla mnie to było ,jest i będzie nienaturalne i nikt mnie nie przekona

Gość do madzialki
wszystkich tu wyzywasz kobieto. po pierwsze nie wiem jak dorosli mogli wysmiewac te dziewczynke w szkole czy w jakims osrodku o ktorym napisalas.rozumiem dzieciaki ale nie dorosli. po drugie homoseksualizm moze byc nabyty tez bo czytalam taka prawdziwa historie o chlopcu ktory wyjechal na oboz kolonijny.wychowawca go wyklorzystal seksualnie i chlopak jest teraz dorosly i jest homoseksualny.gdyby nie to wydarzenie pewnie byl by normalny.

Gość a kto
mnie się wydaje oczywiście bo aż takiej wiedzy nie posiadam że homoseksualizm rodzi się w głowie ,podobnie chociaż nie jestem pewna czy można tak porównać jak niektóre choroby psychiczne, tylko nauka tak naprawdę nie jest pewna skąd się to bierze dlatego tyle mówi się o akceptacji takich osób i z jednej strony dobrze bo to w końcu nie jest ich winą że tacy są,oni maja prawo żyć tak jak chcą razem ale niestety nie wychowywać dzieci

Gość madziałka
DO MADZIAŁKI ale zobacz na teksty tej laski!!!są poniżej przeciętnej!nie ma homo...nabytego to nie jest choroba ludzie!!z tym się człowiek rodzi,może przez lata podejrzewać u siebie takie skłonności,wypierać je z myśli,może walczyć ale taki jest OD URODZENIA!!najczęściej w wieku dojrzewania kształtuje się orientacja sexualna dlatego młode osoby eksperymentują z osobą tej samej płci, zwłaszcza młode dziewczyny próbują z koleżankami i później z tego wyrastają,wsydzą się tego.W dorosłym życiu mają męża,dzieci a do sexu z kobietą czują wręcz obrzydzenie!więc jak tu można mówić o nabyciu tych skłonności??!!!Jeśli chodzi o tego chłopaka, o którym mowa homo..miał ukryte gdzieś w podświadomości,mógł nawet pojęcia nie mieć o swojej orientacji,prawda wyszła w dorosłości.Jeśli chodzi o dziewczynkę z o.o.-w.tak była wyśmiewana przez stare dewoty!

Gość madziałka
ps.nie opieprzam wszystkich.Opieprzam tych,którzy za wszelką cenę chcą pokazać jacy są modrzy tylko niestety nieraz spotkałam się na forum z tym jak ta "mądrość"może zaszkodzić!np.laska,która doradza branie innej relanium w ciąży bo jej pomogło zapominając,że niektóre kobiety mogą mieć przeciwskazania do zażywania psychotropów no ale co głupiemu po rozumie:(Uważam,że nikomu nie robię krzywdy wręcz przeciwnie i na prawde nie jestem złą kobitą;)