Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamkochamkocham

CHCĘ ZAPOMNIEĆ

Polecane posty

Gość kochamkochamkocham

Rozstałam się parę miesięcy temu z ukochanym. Tak, to on mnie rzucił dla innej! Niestety nie mogę przestać o nim myśleć. Pozbyłam się już wszystkich pamiątek, które by mi go przypominały, oprócz esków, cudownych esków, w których tak gorliwie zapewniał mnie o swojej miłości i o tym, że jestem wyjątkowa. Mam ich ponad setkę! Chyba powinnam je też wykasować, jak myślicie?

Gość eeeeeeeeeeee
tak powinnaś :) no chyba , że lubiszsie katować :)

Gość kochamkochamkocham
nie chcę się dłużej katować. już parę razy próbowałam je wykasować, ale w ostatniej chwili rezygnowałam, nie wiem dlaczego

ja dzis mialam dola i myslalm juz, zeby odeslac bylemu, wszystko co od niego dostalam, przez caly dzien chodzilo po mnie, ze chyba go najzwyczajniej w swiecie z nienawidze, dodam, ze calkiem niedawno, dalam mu do zrozumienia, ze nie mam ochoty utrzymywac z nim kontaktu i co sie stalo dzis kolo 10.00, gluchy od tego palanta. wkurwilam sie maksymalnie, zapycham sie slodyczami, ale komorki nie tkne, niech sie ode mnie odczepi, sam tego chcial, wiec ma, ale ja mam zamiar isc do przodu i nie ogladac sie na tego dupka. kocham, ty tez musisz tak do tego podejsc, nieszczesliwa milosc jest jak choroba i pierwszy krok do wyzdrowienia, to chciec wyzdrowiec

Gość powinnas je wykasowac

Gość kochamkochamkocham
chcę wyzdrowieć. zaczęłam wykasowywać, czytam raz jeszcze i ryczę. we wszystko to wierzyłam. ale byłam głupia. ostatnie te o miłości jto ak juz spotykał się z inną, palant