Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siara

Czy jest siarka w tabletkach?

Polecane posty

Gość Siara

Słyszałam, że jest dobra na zwalczenie trądziku.

Gość zewnetrznie
nie wewnetrznie

Gość elleelle
są aminokwasy siarkowe (dostarczające organizmowi siarki), np. w kapsulkach Revalid oraz organiczne związki siarki np. metylosulfonylometan w MSM olimpu. czystej siarki doustnej nie ma.

Gość pikus---
czytalam tu na forum ,ze dziewczynie po tym MSm zszedl tradzik i to szybko. Tylko sie zastanawiam jakim cudem mozna miec niedobor skoro siarka prawie wszedzie jest- w cebuli, jajkach, kapuscie , miesie...

Gość Agata2020
Np Sufrin naturalny skład olej piniowy, lniany i zwiazki bioprzyswajalnej siarki. Do kupienia w aptekach i sklepach zielarskich.

Gość hhggggggg
mnie po MSM bolalała ciagle glowa. Odstawilam ,bol minąl,kilka dni pozniej znow zaczelam brac =znow to samo ,tępy bol glowy jakbym nie spala dwie doby :O

Gość Agata2020
Ja to sobie myślę że taka młodociana póki mieszka z rodzicami to zje solidny obiad z mięsem, surówkę z kapustą, na śniadanie jajecznicę itp ale gdy już studentką zostanie taka młodociana to zdrowe odżywianie pójdzie w zapomnienie, na śniadanie tylko płatki na obiad kanapki ! ;-D makarony i inne gotowe dania ze słoika. Stąd szybko o niedobór siarki ale także innych witamin i minerałów.. i cała filozofia.