Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczekj

sex

Polecane posty

Gość anioleczekj

jestem z chlopakiem od 5 lat, jest to moj pierwszy chlopak a ja jestem jego pierwsza (sex w naszym związku jest jedynym minusem, nigdy nie mialam orgazmu, on sie bardzo stara,ale juz nie wiem czy to ja jestem jakaś nienormalna) ale najwiekszy jest problem w tym ze marze o SEXie z moim kolegą ze studiów. co robic, zrobic maly skok w bok zeby zobaczyc jak to jest z innym??????????

Gość anioleczekj
dlaczego??? myśle ze to sprawa psychiki bo mimo ze jestesmy 5 lat, to kochamy sie moze od 3 i poczatki byly straszne on 5 minut we mnie mial wytrysk i koniec, ja nawet nic nie zdarzylam poczuc, i mowilam mu o tym ale sie nie poprawialo, nigdy mi nie robil minetki, wogole kiepsciutko, teraz ostatnimi czasy zaczal sie starac kochamy sie dluzej i wogole ale jak sie zabieramy do sexu to ja juz chyba z gory jestem nastawiona ze nic z tego nie bedzie i nie dochodze, probuje sie pozbyc tego, zapomniec o calym swiecie ale ne potrafie:((((

Gość mam tak samo doslownie
doslownie identycznie:O kutwa

Gość anioleczekj
do ---> mam tak samo doslownie i co zamierzasz z tym zrobić????

nie wiem czemu tu się dziwic , jesteście ciekawe , jak może byc z innym i czy z tym innym będzie wam lepiej(orgazm) .póki nie sprawdzicie jak \"to \" smakuje nie dowiecie sie . nie żebym namawiała , ale....................

nie wiem czemu tu się dziwic , jesteście ciekawe , jak może byc z innym i czy z tym innym będzie wam lepiej(orgazm) .póki nie sprawdzicie jak \"to \" smakuje nie dowiecie sie . nie żebym namawiała , ale....................