Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna_bidulka

Nie mam przyjaciol dlaczego ?

Polecane posty

Gość sympatyczna_bidulka

jestem osoba dosc otwarta i sympatyczna ale jakos nie moge sobie znalesc zadnych przyjaciol... nie mam tez za duzo znajomych... jestem dosc ladna i jesli chodzi o chlopakow to jest ich wielu wokol mnie moze dlatego dziewczyny sie ode mnie odsuwaja ale chcialabym miec tez jakies kolezanki ... co mam zrobic zeby mnie wkoncu polubily ?

Gość konstanz
Ile masz lat? Pracujesz,uczysz się czy studiujesz? Odpowiedz,to może uda mi się coś tobie doradzic.

Gość sympatyczna_bidulka
Mam prawie 18 lat ... ucze sie w liceum ...

Gość konstanz
Najważniejsze-bądz sobą,nie udawaj kogoś kim nie jesteś!! Jeśli ktoś cie nie polubi to jego strata! Może zapisz sie np.na aerobik? Poznasz nowych ludzi. Może jakiś kurs? 'Wybadaj' jak czas wolny spędzają osoby z twojej klasy-gdzie chodzą,jak spędzają weekendy. Po prostu spytaj o to i spytaj czy możesz wybrac się razem z nimi. Jak odmówią (raczej w to wątpie) to h..j im w dupe! Sorry,ale co mam owijac w bawełne. Inny pomysł to znajdz sobie dodatkową pracę na weekend-np.hostessa. Poznasz nowe koleżanki i jeszcze zarobisz!!!

Gość sympatyczna_bidulka
No tak tylko chodzi o to ze dziewczyny jeszcze nie zdazą ze mna pogadac a juz sa do mnie negatywnie nastawione , nie miłe itp

Gość sympatyczna_bidulka
Bo zalozylam ja na dwoch forach .... zdrowie i uroda i dyskusja ogolna :)

Gość sympatyczna_bidulka
wiem wiem sory :P zle przeczytalam :P

Gość sympatyczna_bidulka
Napisze ktos :(:(:( Widzicie nawet wy tutaj przez internet mnie olewacie

Gość też mam ten problem
:-(

Gość malinkaaaaaa
a wiec nie jestm sama... hehe

Gość konstanz
Jeśli chodzi o moje odpowiedzi,to jak ludzie mają podobny problem to to samo radzę. Odpowiadałam radą kilku osobom. Jedna pisze,że jest sama bo nieśmiała,druga pisze,że jest sama bo uważa się za brzydką a jeszcze inna ,że ktos ją zostwaił i czuje się samotna. Do wszystkich tych problemów mam jedna odpowiedz!- zapomniec o kompleksach, ruszyc się z domu,znalezc sobie jakieś zajęcie. Byc sobą,nikomu się nie narzucac i dac sobie szanse na poznanie kogoś interesujacego. Czy ja żle radzę? Przecież nie chcę dla nikogo żle.

Gość konstanz
DO SYMPATYCZNEJ_BIDULKI wiesz,jakoś trudno mi zrozumiec,jak mogą ludzie cię nie lubiec juz na wstępie.Jak można byc do kogoś negatywnie nastawionym jak go się nie zna. Wiesz,chyba trochę przesadzasz. Może to tylko twoje odczucia,wrażenia. I w dodatku nie zgodne z prawdą. Żle to odbierasz. Więcej uśmiechu.