Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna_bidulka

Nie mam przyjaciol ... dlaczego?

Polecane posty

Gość sympatyczna_bidulka

jestem osoba dosc otwarta i sympatyczna ale jakos nie moge sobie znalesc zadnych przyjaciol... nie mam tez za duzo znajomych... jestem dosc ladna i jesli chodzi o chlopakow to jest ich wielu wokol mnie moze dlatego dziewczyny sie ode mnie odsuwaja ale chcialabym miec tez jakies kolezanki ... co mam zrobic zeby mnie wkoncu polubily ?

Gość fifiko
przestan robic loda kolegom

Lepiej mieć fajnych kolegów niż byle jakie koleżanki. Te będą wciąż zazdrosne i wścibskie....;-)

Gość sympatyczna_bidulka
Fifiko jeszcze jakbym to rozbila to bym przynajmniej rozumiala czemu mnie nie lubia ale niestety musze Cie zawiesc ze to nie jest tym powodem

Gość Mama_Świnki
Nie przejmuj się i nie szukaj przyjaciół na siłe. Może jakaś fajna koleżanka sama się znajdzie i będziesz ją po jakimś czasie mogła nazwać przyjaciółką? Nie rób różnych rzeczy tylko po to, by ktoś Cię polubił. Wszystko musi wyjść naturalnie. A możesz powiedzieć skąd jesteś i ile masz lat?

Gość betka30krak
a nie jestes troche zarozumiała?

Gość sympatyczna_bidulka
Mam prawie 18 lat :) Nie szukam na sile ale poprostu chcialabym spotykac sie ze znajomymi i tak dalej ale nie mam za bardzo z kim ...jestem dosc rozrywkowa i chetnie bym chodzila ze znajomymi na zakupy i do kina i na dyskoteki a teraz zostaje mi tylko chlopak

Gość sympatyczna_bidulka
Wlasnie chodzi o to ze nie jestem zarozumiala ... ja sama nie wiem dlaczego tak sie dzieje