Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiunieXa

Płeć... plaowanie płci ..

Polecane posty

Cześć kochani mam 24 latka i kochającego męża :) oboje chcemy mieć jedno dziecko - córkę.. i w tym \'roblem\' szanse są 50 a 50 :) Znacie jakieś \'sposoby\' na planowanie płci .. ? Ile przed okresem..itp .. ? Zdaję sobie sprawe,że nic nie daje 100% :) ale sprobowac warto . ;] Pozdrawiam.

Było już kilka topików na ten temat. Wpisz sobie w szukaj:) I poszukaj;) Nie chcesz chłopca????nie wiesz co tracisz:D

Gość szansę masz
Słyszałam za metoda "kilka dni przed owulacją" nie na każdego działa. Ja bardzo pragnę córeczki, współżyłam 3 dni przed owulacją, ale czy się udało dowiem się dopiero za kilka m-cy.:( Głowa do góry.:)

Gość co sie dziej z tym swiatem
urodzi sie 17 grudnia:) poczęta już była:)) Mamusia zakochana i sie pomylila ;)

Ja mam córkę z samej owulacji !Wiem bo miałam usg w piątek (było przed owulacją) i w poniedziałek ( było już po) a staraliśmy się tylko w sobotę i niedzielę .

Gość Paris26
Ja tez chce dziewczynke. Mam juz 2letniego chłopca. Czytaład dużo metod, no i tak 3dni przed owulacja. Ale ja czekam do lutego bo w Tablicach Chinskich jest ze dopiero w lutym moge miec dziewczynke.

Gość mamaalany
a ja mam juz corcie nieplanowana i nie musze sie o nikogo starac.nie lubie chlopcow-takie gnojki male.

acha, no tak :-o cykle miałam zawsze regularne 28-27 dniowe. teraźniejsza ciąża nie jest planowana, więc tak na prawdę nie wiem. Lekarz szacunkową datę poczęcia ustalił na 24 marzec, chyba, nie przywiązuję do tego większej wagi.

nigdy nie bawiłam się w kalendarzyki, obliczanie dni płodnych itd. może dlatego mam małą wiedzę na ten temat, potrzebne mi były podstawy, tyle :) właściwie z obojgiem dzieciaków, długo się nie staraliśmy, pierwsze było planowane bardziej, ale też nie rozdzielałam tego na takie szczegóły :)

Gość do poprzedniczki
nie sprawdza sie.bzdury!!!!!!!!mi sie nie sprawdza i nie tylko mi.

olgaaa ten kalendarzyk juz iwdzilam kilka razy i moi kolezankom sie nie sprawdzil

gregia chyba jak planujesz dzidzie to mozesz przewidziec ile lat bedziesz miala ty i twoj maz kiedy sie urodzi no i w jakim miesiacu sie urodzi... najczesciej rodzi sie po 40 tygodniach od ostatniej miesiaczki wiec mozna policzyc orientacyjnie w jakim miesiacu na swiat przyjdzie dzidzia...

a tak wogole to mi sie sprawdzilo i z tej tabeli ktora podalam i z tabeli ktora podala olgaaa34222222 ... mam nadzieje ze tym razem tez sie sprawdzi...

spokojnie nie agresywanie:P pytam sie bo po otwarciu twojego linku sama jakies napisy i dane wyskakuja a nie normalna strona