Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka21

czy łatwo jes zajsc w ciaze majac 22 lata??????

Polecane posty

Gość katarzynka21

hej wszytskim,mam do was pytanko i prosze bez chamskich komentarzy,jesli ktos uwaza iz moje pytanie jest glupie itp to prosze niewypowiadajcie sie,a wiec mam obecnie 21 latek za rok wychodze za maz i chcialabym zajsc w ciaze,chcialabym wiedziec czy w takim wieku nie ma problemow z zajsciem w ciaze,przez 4 lata bralatm tabletki anty i chlopak zawsze konczyl we mnie,wiec skutecznosc tabletek sie sprawdzila,od 3 miesiecy nie biore juz ich gdyz mialam straszne bole glowy,zle nastroje,juz chyba za dlugo bralam,teraz uzywamy prezerwatyw,ale po slubie oboje chcemy miec dziecko,chlopak ma 27 lat,dziewczyny czy sa mozliwe jakies problemy mimo iz jetem mloda??? bardzo dziekuje za rady

Gość Jeżeli jesteś
praworęczna, to po wewnętrznej stronie prawej dłoni, pod małym palcem idą pionowe kreseczki stanowiące o płodności (dzieci i umysłowe). Jeżeli masz jakieś mocniej zarysowane to bez problemu zajdziesz w ciążę. Powodzenia :)

Gość Jeżeli jesteś
Aha Kasiu jeszcze nie słyszałem żeby dziewczyna miała jakieś większe problemy żeby zajść w ciążę po stosowaniu środków hormonalnych. W razie "W" najlepiej skorzystać z porady ginekologa który Ci je przepisywał.

Gość katarzynka21
nierozumiem:-) nie widze zadnych kreseczek,moze i sa tylko ich niedostrzegam:-)

W ciaze zawsze łatwiej zajsc jesli jest sie mlodszym niz starszym ....o ile nie ma jakis fizycznych przeszkod.. :)

Gość katarzynka21
tabletki bralam 4 lata,troche dlugo:-./ teraz tak sie boje,bo naparwde chce za rok zajsc w ciaze,planuje dziewczynke:-)ale wiadomo ze tego tak sie nia da zrobic:-)

Gość Jeżeli jesteś
Możesz ich nie dostrzegać. U mnie są dosyć wyraźne chociaż nie zajdę w ciążę na pewno hehe. U osób z którymi się spotykam, tych dzieciatych i jeszcze nie, widać ile z nich jest przygotowanych na taką lub inną ilość dzieci.

Gość po tabltech to szybko zajdzies

Gość hej hop
katarzynka wg mnie jesli jestes zdrowa osoba to nie powinnas miec zadnych problemow zwlaszcza w tym wieku.to najlepszy czas na ciąze ... nie obawiaj sie ale tak naprawde wszystko wyjdzie w "praniu"

Gość katarzynka21
tabletki bralam ale juz nie biore a w ciaze planuje zajsc w lipsu-sierpniu 2008 wiec juz bedzie ponad rok jak ich nie bede brac

Gość katarzynka21
dziekuje wam wszytskim:-)dobre slowa zawsze podbudowuja,mam takie obway gdyz nie sadzilam ze tabletki anty sa takie silne i przez 4 lata nie zaszlam w ciaze mimo iz zawsze stosunek konczyl sie wytryskiem we mnie,mam nadzieje ze tabletki nie narobily zadnych szkod w moim organizmie

Jeżeli kobieta jest zdrowa, nic jej nie dolega, lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, to praktycznie zajdzie w ciążę bez względu na to czy ma 20 czy 30 lat. Jeszcze nie przystąpiłaś do starań, a już się martwisz? I nie myśl o tym za dużo, bo tym sobie nie pomożesz.

Gość hej hop
katarzynka tabletki to zawsze jakas ingerencja,zwlaszcza ze sa to hormony ale lekarz mi mowił ze wystarczy trzy miesiace wczesniej odstawic tabletki przed planowana ciaża . Powodzenia

Przy prawidłowym stosowaniu tabletek anty możliwość wpadki wynosi: 0,01% Nic dziwnego, że nie znalazłaś się w tej grupie.:P Ja tabletki brałam przez 10 lat, a w ciążę zaszłam przy pierwszym cyklu starań. Musiałabyś nie wziąć tabletki, albo w jakiś sposób wpłynąć na skuteczność tabletek (alkohol, narkotyki, antybiotyki), żeby tabletka Cię zawiodła.

Gość katarzynka21
wiem za zawczesnie na myslenie,ale ja tak wlasnie mam:-)slub w maju wiec daleko ale zawsze warto posluchac opini innych ludzi i sie doradzic,dziecko to bedzie przemyslana decyzja,chcem wczesniej porobic badania,chcem sie przygotowac do tego najlepiej jak tylko mozna

Gość hej hop
Katarzynka i bardzo dojzale do tego podchodzisz . a maj to piekny miesiac na maj wlasnie mam termin porodu:)

katarzynko a wiec masz teraz duzo czasu i okazje aby porobic odpowiednie badania- ginekolog najlepiej ci poardzi jakie badania mozesz wykonac aby wykluczyc problem z zajsciem potem zacznij sie zdrowo odżywiac no i kwas foliowy mozesz juz zaczac zazywac. Ja nie przygotowywałam sie tak jak ty ale mam podobna sytuacje kilka lat brałam tabl.anty. potem jes odstawilam i staralismy sie a tu nic az po pół roku okazało sie ze jestem w ciazy- wielka radosc A w dwa tyg pożniej wielki smutek- poroniłam. Od tamtej pory mineło juz 5 mies a za niedlugo minie rok jak sie staramy i nadal nic! Mój ginek. kazał mi czekac jeszcze rok a potem zrobic badania. Bo widzisz czasami to nasxza psycha nie pozwala na ciąże- musimy nauczyc sie nie mysleć aż tak intensywnie o ciąży a dzidzius sam do nas przyjdzie więc nienakrecaj sie ta myslą za bardzo no i zycze powodzenia 👄

ja zaszłam w ciążę mając 22 lata (nawet zastanawiamy się z mężem, czy nie udało się nam dokładnie w moje urodziny ;) ), po półtora roku od odstawienia tabletek. ale też nie żebyśmy jakoś specjalnie celowali w dzidziusia, zdaliśmy się na los.

Gość to jest wlasnie wiek
w ktorym najlatwiej zajsc w ciaze (18-25) wg podrecznikow jestes w samym srodku

Jeżeli jesteś - a to nie na lewej ręce? Na prawej jest liczba miłości, a na lewej liczba dzieci.

Gość sunny1234
Dziewczyno, ale wczesnie zaczelas! 17 lat - w tym wieku to ja jeszcze nie wiedzialam jak na zywo wyglada penis. Niektorzy to sie spiesza...

Najłatwiej jest zajść w ciążę, mając 22 lata, 3 miesiące i 18 dni

Gość katarzynka21
do sunny1234- a nie pomyslales(as) ze tabletki rowniez sie bieze kiedy ma sie problemy z miesiaczka????? ja bralam bo mialama dlugie i nieregularne miesiaczki i to byl jedyny sposob na ustabilizowanie,to ze bralam anty nie zonacza sunny1234 juz uprawialam sex,dla jasnoci mialam 19 lat kiedy byl moj pierwszy raz!! dziewczyny amm jeszcze pytanka do was,jakie kosmetyki uzywalyscie w ciazy>? boje sie ze pojawia sie rozstepy,celulit,jestm osoba chuda,mam 178 wzrostu i 58 kg wagi,biust 75a,chce wiedziec jak dbac o siebie w takim okresie,dziecko planuje nawczesniej na lipiec,a w maju wesele tak:-)

Gość uczennicaaa
21 lat i od 4 lat tabletki, no nie, ja w tym wieku to się uczyłam a nei sesowałam

Gość katarzynka21
do holery czy nierozumiesz ze bralatm tabletki bo mialam problemy z okresem? nie umiesz czytac??????// nie obchodzi mnie co ty robilas i jesli cos tobie sie nie podoba to nie wypowiadaj sie proste!!!!!! po co psuc topik przez wlasne jakies widzimisie,???

Gość bravo23
brawo katarzynka brawo!! masz racje zeby takie osoby sie niewypowiadaly!!! ona ta uczennica to chyba bedzie zakonnica !!!!!!!

Gość uczennicaaaa
...przez 4 lata bralatm tabletki anty i chlopak zawsze konczyl we mnie,wiec skutecznosc tabletek sie sprawdzila,.... a ta twoja wypowiedz to h.....j, no i co kłamczulo, w łózku też tak kłamiesz

Gość katarzynka21
kurw...... przez 4 lata bralatm tabletki anty ale czy ja napisalakl ze juz 4 lata wspolzyje z chlopakiem??????????/ napisalalm tak??????? to ze biore 4 lata to nie znaczy ze od 4 lat kocham sie z chlopakiem,naucz sie najpierw rozumowac a potem wypowiadaj sie na forum i rob niemila atmosfere,proponuje dalej sie uczyc bo ja narazie to kiepska z ciebie uczennica,nie umiesz myslec!!!!!!! i blagam nie odzywaj sie bo na tym topiku nie potrzeba klutni ani wymadrzania sie

Gość uczennicaaaaaa
jak się bierze tabletki anty to znaczy, że się współżyje, weż się do ch....y zacznij uczyć, bo widze, że te anty i seks odebrały ci normalny tok myślenia. A co ten chłopak kończł w tobie. Skonczyłaś przynajmniej gimnazjum.

Gość do uczeninnicy czy jak jej tam
Zawsze znajdzie sie jakas menda ktora wie lepiej. idz sie dziewcze utop.