Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja_problem

Doradźcie... OKolice bikini

Polecane posty

Gość depilacja_problem

jak większość z was uważam ze to podstawa! :d Więc Mam pytanie jaka metoda usuwania włosków jest najlepsza waszym zdaniem?? Kremy do depilacji są beznadziejne nie usuwają włosów poza tym czytałam ze jak krem dostanie sie tak gdzie nie trzeba może być nie przyjemnie.., do kosmetyczki nie pójdę.. yy penseta..?? uważam ze głupota ;], a po golarce czyje sie jak bym miała jeża w .. czymś ;] poza tym boje sie tez trochę ze sobie coś poranie. wiec mam pytanie co użyć?! jak usunąć te włoski?? I jeszcze czy usuwacie tylko te włosy na wzgórku łonowym, czy też niżej (wszystko)?? Z góry dzięki za pomoc ;*

Gość direi
ciepły wosk 5 minut bólu 2 tygodnie spokoju

Gość 2 tyg
w zyciu, to jest tak jak z depilatorem,że trzeba powtarzać i powtarzać, bo wszystkich za jednym razem nie wyrwie

Gość depilacja_problem
więc co plecasz 2 tyg?

Gość depilacja_problem
cieplu wosk? ile kosztuje? ii czy to sie robi w domu?? samemu jaka firma ? ;d

Gość maud023
A ja noszę się z zamiarem wydepilowania się po brazylijsku pastą cukrową na ciepło.Myślicie że będzie bardzo bolało??

Gość depilacja_problem
Też chcialam użyć pasty cukrowej(w domu) tyle sie naczytałam ze jaka ona wspaniala... a tu dupa, za peirwszym razem spaliłam ;|, za drugim wyszlo mi jakies takie.. no newiem niby bursztynowy kolor, ale to bylo jak zywica i prawie nic nie wyrywalo.. apo brazylijsku i pasta cukroowa to chyba nie to samo.. brazylijska to chyba wosk normalny, a teraz co uzywasz ze pozbyc sie tam wloskow?

Ja używam kremów głownie weet ale trzeba z tym uważać nie przekraczać czasu itd. Maszynka u mnie odpada bo jak włosy odrastają to mam krwawą miazgę. Depilator mechaniczny kiedyś próbowałam z tym samym skutkiem niestety. Nie znam sposobu na wrastające włoski niestety:-(