Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Kosmetyczki/makijarzystki poszukuje.Wroclaw.

Polecane posty

Tak jak wyzej.Czy jest tu moze jakas makijarzystka/kosmetyczka z Wroclawia.A moze macie namiary na jakies gabinety kosmetyczne?

Gość Cosmetic
Nie wiem czy pytasz bo masz jakieś pytania. Jeżeli tak to pytaj. Ja się zgłaszam

Pytam bo szukam aby po 1:Umowic mojego chlopa na oczyszczenie twarzy 2:Umowic sie na wykonanie makijarzu w Listopadzie Czy ktos moze mi pomoc??

Gość cosmetic
Polecam Derma Natural na Armii Krajowej u pani Moniki. Bardzo profesjonalna obsługa i miło. 071 3361870

Tylko jeszcze mam takie pytanie:czy wykonuja tam makijarz i ile mniej wiecej to kosztuje tzn.oczyszczanie twarz a ile makijarz.

Gość cosmetic
Zależy jakie oczyszczanie. Pani Monika ocenia jakie jest potrzebne czy do cery dojrzałej, zanieczyszczonej. A ceny to też różnie bo często mają promocje, ale tak od 50-60 zl. Makijaż też zależy jaki dzienny 40 zł a wieczorowy 60, ślubny więcej. Ale też zależy od promocji. Szkoda że jestem nie z samego Wrocławia bo też zajmuję się makijażem i kosmetyką. Miłych wrażeń!

Moj mezczyzna tez nie jest z samego Wroclawia.Napisz mi na mail z jakich okolic to moze sie jakos umowimy.kashi4@wp.pl