Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkuuniemoge

UMRĘĘ zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jejkuuniemoge

Wpadłam w jakąś paranoje. 2,5tyg temu kochałam się z moim chłopakiem, dopiero zaczynamy w tych sprawach, stosunki zawsze byly krótkie, za 5 razem w tym dniu był on wyjątkowo długi bo już nie miał czym tryskać, przestraszyliśmy się masakrycznie jak wyszedł ze mnie a kondon był cały upaćkany w czymś białym, o 2 cm zsunięty, myślałam, że pękł, ale to białe to był mój śluz, którego nigdy tyle nei było, wyszedł ze mnie zanim wtrysnął, zawsze tak robi. MIeliśmy tylko prezerwatywę, nie wiem dlaczego ale bardzo, bardzo sie boje. Czekam na okres, który niby powinien być jutro, ale przez ostatnie 4 miesiące spoźniał mi się sporo. Mam 16 lat, piersi mnie bolą strasznie od tygodnia, więc jak jutro nie dostane to chyba kipne na psychę:O:O Wszystko co jest wydaje mi sie objawem ciąży, mam chyba urojenia. jak stałam dziś na ulicy to lekko zakręciło mi się w głowie na 2 sekundy, Mam urojenia? Była możliwość abym zaszła?😭

nie sądzę, zebys zaszła :) uspokoj sie, bo to tylko opozni @ na dniach skocz po test. mysle, ze to jednak nie bedzie konieczne

Gość nie masz sie czym martwic
na pewno nie jestes w ciazy! jesli twoj chlopak nie skonczyl w Tobie to nie ma mozliwosci zaplodnienia. nie stresuj sie bo to moze opuznic okres!

Gość do autorkiiiiii.
dzieczyno......moge sobie wyobrazic jak się czujesz..ale zaraz hasła typu UMRĘĘ zaraz !!!Za kilka dni wszystko sie wyjasni, a ty tu panikujesz!!!

Gość do autora
przestań się ruchać, zajmij się szkołą a hasła w stylu UMRĘ..... staną ci się obce.

Gość sunny1234
Najpierw sie wez za ksiazki,a dopiero potem za praktyke malolato!

Gość jejkuuuniemogejuz
spie.rdalaj :D

Gość autorko topiku
masz rację -idź się pierdol ze swoim gachem, bo na naukę już za późno.

Gość jejkuuuniemogejuz
taa jak zwykle tyle mozna od Was usłyszeć, jak by to była Wasza sprawa kiedy kto jest gotowy i zaczyna, s średnią mam 4,9 czuby, nara :D

Gość ejbisi
Tak to się kończy jak się gówniarzom seksu zachciewa.

Gość ejbisi
PS. W ciąży nie jesteś - chyba biologia nie jest twoim ulubionym przedmiotem w szkole :o

Gość neeelka
prosze umrzyj jednej idiotki mniej, mam nadzieje ze jestes w ciazy, dobrze ci to zrobi, dorosnij dziecko!!!

Gość ginekstazystka
mozesz byc w ciazy przed wytryskiem z penisa wydobywa sie wydzielinz, ktora rowniez moze miec wplyw na zaplodnienie, zrob test z krwi -beta