Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula26

małe piersi

Polecane posty

Gość asiula26

kolejnym problemem sa małe piersi moze macie jakies metody na ich zwiekszenie?? oczywiscie chodzi mi tutaj o jakiej metody naturalne

Gość asiula26
ale ja wolę tych którzy może przetestowali swoje metody :D

pisałam już dziś na ilus topikach o moich metodach. i zaczyna mi to brzydnąć powoli :o jest duży topik na kafe o powiększaniu i ujędrnianiu. tam są sposoby. ja też tam jestem :) są z niego odnośniki do forum, na którym te sposoby są poukładane. wrrrrr

Gość asiula26
to napisz mi :D proszę ładnie :*

Gość asiula26
zawsze_mądra_zawsze_piękna dziękuje za te pocieszenie... ale one naprawde sa malutkie i w odatku jakies takie bezkształtne... mieszcza sie zaledwie w dłoni i to nie wiem :( :( :(

male piersi sa ladne, zawsze podniesione i okragle:) obydwie z siostra mamy malutkie, ona jeszcze mniejsze ale sie tym nie przejmuje mam duze jasne sutki takie wystajace, a nie \'rozlane\' na piersiach, nie wiem czy wiesz o co chodzi;) mam rozmiar 70a:classic_cool: i bardzo sie podobaja:) hehe tak to jest jak sie ma niedowage;)

Gość asiula26
ja co prawda nosze 75b ale to przeciez tylko stanik jak sie go zdejmnie to nic nie ma... małe piersi moze i sa ładne u osób niskich i szczupłych ja co prawda nie jestem gruba... szczupła ale za to wyszkoda 176 i to tak brzydko wygląda jak sa takie malutkie :(

Gość a ja mam 75 a a nawet powinnam
nosic czasami 75aa i jakos sie juz przestalam tym przejmowac

Gość asiula26
ja mam nadzieje ze mi jeszcze urosna bo mam 16 lat

Gość nnnnnmmmm
masz rozmiar b i marudzisz:/ inne maja A .. spokojnie;;) ja mam A i nigdy nie narzekalam.. beda wieksze to bede, jak nie to i tak mi sie baaaaaardzo podobaja;) juz ne wspomne o moim chlopaku:)

no widzisz, czyli nie jest zle mi sie naprawde podobaja takie malutkie, jeszcze widac gdzieniegdzie zebra;) a piersi sa kształtne i ładne ale wiesz chyba masz racje co do wzrostu i budowy kosci, jestem filigranowa, mam waskie ramionka, w ogole chyba glupio by wygladaly wieksze piersi na takiej dziecinnej klateczce hehe

Gość asiula26
no własnie a ja jestem wysoka no i jak wyskoka to troche lepiej zbudowana od osoby która ma 160 ;/ chcem mieć większe !!! :( :( to sa w koncu jakies metody????

Gość nnnnnmmmm
masz 16 lat wiec na pewno CI jeszcze urosna:) a jak tam waga? moze masz za niską?

Gość asiula26
a jaka tam różnica a czy b. Kupuje staniki push up zeby nie były takie małe... mam 176 a waże 58 kg za dużo ale od jutra sie odchudzam mam nadzieje ze to nie zaszkodzi na moje piersi... oczywiscie przesadnie nie bede sie odchudzac ale troche sie ustabilizowac

pierwsze co ci spadnie przy odchudzaniu to biust prawdopodobnie. jesteś za młoda STANOWCZO na nasze sposoby zgłoś się za dwa, trzy lata, jak etap dojrzewania będzie się kończył

Gość cycek siostrzany
OPEN-UPPP sutki to piersi a to co masz sterczące w otoczce to BRODAWKI

aha. jakie masz DOKŁDNIE wymiary pod i w biuście (pod mierzymy na wydechu) bo może źle stanik dobierasz i jeszcze dodatkowo spłaszczasz

Gość asiula26
a jak źle sie dobierze to przez takie spłaszczenie nie urosna?????

naturalnego wzrostu nie zatrzymają, ale wpływają na kształt piersi, jędrność i tak dalej. paskudnie wyglądają duże piersi zepchnięte pod pachy prawda?

Gość asiula czy ty dziewczyno
oszalałaś???? Masz 176cm wzrosku ważysz 58 kg i chcesz się odchudać? Dziecko drogie! Ja mam 170cm wzrostu i 55 kg i co pewnie wg Ciebie grubas jestem? Może Cię zaskoczę, ale noszę rozmiar 36.

Gość asiula26
a no to tak ale ja duzych niestety nie mam

Gość asiula26
ehh no ale nawet na mój wiek nie ma jakis metod rzeby były toszke wieksze?? słyszłama o codziennym masowaniu czy to pomaga??

pomaga, ale naprawdę za młoda jesteś. można też się zablokowac i nic z tego nie będzie. dałaś link do swojego profilu na fotce na innym topiku? jeśli to ty na zdjeciach to naprawdę nie masz się czym przejmować :)

Gość asiula26
hehe dodałam :) dziekuje ale jak to ze mozna zablokowac???

Gość nnnnnmmmm
mysle ze przesadzasz;) a masz chlopaka?:>:>

Gość asiula26
ale z czym przesadzam???