Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczny

moja Pani

Polecane posty

Gość problematyczny

coraz czesciej wspomina o kobietach o piersiach ze ciekawe jak by to bylo ich dotykac wydaje mi sie ze jest zadowoona z seksu zemna ale ona napomina o trojkacie itd co to znaczy ? jes bi? czy calkiem woli kobiety?

Gość problematyczny
ale ja staralem sie byc delikatny a mam wrazenie ze podzczas stosunku ze mna ona jednak woli troche bbardziej powiedzmy ostro. Jestesmy razem juz chwile i mialem czas ja obserwowac a zwracam uwage na jej odruchy i zachowanie w trakcie bo mi naprawde zalezy by jej bylo dobrze

w kobiecie nie znajdzie więcej zdecydowania niż w facecie więc przypuszczam że nie o zdecydowanie Jej chodzi a właśnie o delikatność :)

Gość problematyczny
a nie moze byc tak ze ona chce tego i tego? zdecydowania od faceta i delikatnosci od kobiety?

Gość problematyczny
ale ona wspomina przedewszystkim o piersiach kobiecych piersiach mowi ze to ja powiedzmy rusza

Gość Ja jestem prawiczkiem
Domaluj sobie suty na pośladkach i wypnij jej dupsko. Na pewno się ucieszy a ty nie będziesz musiał tolerować trzeciej osoby w łóżku:)

Gość problematyczny
ja jestem facetem i po pierwsze zrobie dla niej parwie wszystko po 2 sex jej z kobieta nie potraktowal bym jak zdrade a po 3 mysl o niej z inna kobieta co tu duzo mowic mnie podnieca