Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daleki

Wam kobietom wolno wszystko?

Polecane posty

Daleki Przecież wiem jak to jest i co się wtedy czuje. No ale najłatwiej tak pomyśleć, że \"panna rzuciła\", trza iść dalej, na przód. Co poradzisz.

Gość Daleki
Juz nie bede szeptal Jej do ucha KOCHAM CIE

...ja szmaciarza, też kochałam, i dużo czasu mi zajęło przejrzenie na oczy :O Nie początek świadczy o jakości związku, ale jego finał.

DOBREJ NOCY, trzymaj się, nie pij tyle i wyśpij się lepiej. Przeżyjesz i jeszcze będziesz się śmiał, zobaczysz.

Gość Daleki
Co przez to rozumiesz? Jestem silnym facetem. Nie tak latwo mnie "powalic'. Tylko nie teraz, nie ONA.

Gość Izóchna
Daleki Może to słodzenie cytrynki, ale każdy człowiek przeżywał taki ból, i ja Cię doskonale rozumiem. Są spokojne rozstania i dramatyczne...musisz wyrzucić to z siebie, a wiem, że za jakiś czas minie twój smutek...znajdziesz nową dziewczynę i grunt, to nie zamykać się teraz w domu, lecz z niego wyjść... ktoś mądry kiedyś powiedział mi, że nie płacze się nad rozlanym mlekiem...hmmm tylko guzik prawda, swoje trzeba wypłakać... powodzonka

Gość Daleki
Tylko to jest takie trudne. Wiele nas laczylo. Budowalismy wspolne gniazdko (dom). Nie wiem tylko dlaczego tak nagle zmienila zdanie.

Gość Izóchna
widzisz...ja też o mały włos tak nagle bym zmieniła zdanie... wiem, że teraz bym żałowała... może ona też będzie żałować tej decyzji... jakoś tak czuję, że jesteś dobrym człowiekiem... dobroć zawsze się wraca...pamiętaj

Gość Izóchna
może ją ktoś tak nakręcił? nic nie zauważyłeś wcześniej? kompletnie nic?

Gość Daleki
Jak czlowiek jest zakochany to malo widzi. Ja byc moze nie dostrzegalem wszystkiego. Byc moze dzialo sie cos calkiem blisko mnie. Mialem zaufanie to wydaje mi sie jest cos bardzo waznego w zwiazku.

Gość Izóchna
no jest ważne zaufanie jest, ale sam widzisz jak zawodne też bywa... mam nadzieję, że ułoży się Tobie wszystko pomyślnie... połóż się spokojnie spać, i już dzisiaj nie myśl o tym....kolejne dni będziesz rozmyślał, więc pozwól sobie odpocząć.. trzymaj się daleki...za jakiś czas nie będzie tego cierpienia...wiem bo też to przechodzilam papasie

Gość Daleki
Chyba sie poloze, czuje, ze alkohol daje znac o sobie. Odlatuje i dobrze przynajmniej zasne. Boze moj jak ja Ja kocham. Nie wyobrazam sobie zycia bez mojej Dorci. Trudno zycie jest k....skie jak spiewa Peja.

\"Niestety wiekszosc facetow mysli tylko dolna czescia ciala\" i pisze to agnesina... wspaniala uduchowiona kobieta, przedstawicielka plci u ktorej WSZYSTKO... nastawienie do świata, humor, postawa życiowa, motywacja, nastrój i poziom libido zależą od jednego.... od aktualnego, zmieniajacego sie co 15 minut poziomu hormonow... ktory i tak jest trudny do zniesienia, ale gdyby nie permanentny doping tabletkami hormonalnymi, bylby nie do wytrzymania... super...

Gość agnesina
o....komiczne sie odezwal co samotnosc daje ci sie mocno we znaki?