Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwazny_

wszystkie kobiety, które...

Polecane posty

Gość odwazny_

chodzą do łóżka na pierwszej, drugiej czy trzeciej randce, są szmatami. Kobieta, która nie poczeka co najmniej kilku miesięcy, by oddać się mężczyźnie, nie jest warta mojego zainteresowania, bo jest puszczalska. Nigdy się taką nie zainteresuje. To straszne jak można tak nie szanować się i nie przetrzymać mężczyzny, by udowodnił, że mu zależy.

Gość odwazny_
nigdy kobiety oddające sie mężczyźnie tak szybko są nic nie warte

Gość Marysia_Gdańsk
ja sie z Tobą ZGADZAM. dokładnie tak. :) ale pewnie dostaniesz ochrzan zaraz od tych kobiet które juz na pierwszej randce rozkładają sie przed facetem

Gość agaga
również się zgadzam

Gość bnbnbnbnbnbnbbnbnb
Ale to już było tysiąc razy:o

Gość odwazny_
Nie ważne ile mam lat ale szmaty lubiącej się puszczać nie tknę nigdy. Teraz takie właśnie przeważają. Szanujących się kobiet jest niewiele.

Gość odwazny_
Marze o pracy w sklepie miesnym, w ktorej podczas krotkiej przerwy, cichaczem w biurze dyrektora oddaje sie namietnej masturbacji kawalkiem piersi z kurczaka :classic_cool:

Gość człek
są kobiety na jedną noc i kobiety na całe życie. jedne i drugie są potrzebne na świecie.

6 cm... to jest odpowiedź na poglądy autora i całokształt jego problemu. to bardzo krótka odpowiedź, ale wiele wyjaśnia :P

Gość odwazny_
To podszyw. Nie pracuje w sklepie mięsnym. Skończyłem studia podszywający się chamie.

Gość a ja myśle
że jeśli naprawdę tak cenisz wartość kobiety musisz być bardzo wartościowym facetem,bez względu na to ile masz lat i zgadzam się z toba bez dwóch zdań jestem mężatka od 2 lat.mamy córeczkę...ale nie o tym chce powiedzieć.. przed slubem byliśmy razem 2 lata,i poszliśmy razem do łóżka po ok.roku był moim pierwszym mężczyzna z którym spałam...i on był taki dumny i szczesliwy,że zawsze byłam jestem tylko dla niego.. moim zdaniem to ważne z kim i dlaczego idziemy do łóżka sex jest piekny jeśli obie stony kochaja sie i pragna w każdym razie twoje podejści jest godne szacunku:) ps>ile masz lat? mnie tez to ciekawi:)

Gość aaa...
ja teakże się z Tobą zgadzam.. ale zazwyczaj jest tak że facet taką dziewczynę szybko rzuca.. wcale się nie dziwię.. facet to typ zdobywcy więc jeżeli dziewczyna poda mu wszystko od razu na tacy to o co on ma walczyć??

godne szacunku :P??? Twierdzenie, ze 3/4 kobiet w naszym kraju to szmaty jest obrazem szacunku? Kobieto powyzej jestes głupsza niz ustawa przewiduje... ten człek ma jakis ogromny problem natury emocjonalnej... choć wg mnie problemem jest te 6 cm uprawianie sexu z kobietą jest wg Ciebie oznaką braku szacunku?? :D:D:D:D

Gość aaa...
ja np poszłam z moim misiem do łóżka po 2 latach związku.. pewnie zaraz się oburzycie dlaczego??ale powiem Wam że ludzie się wtedy bardziej szanują..

Gość aaa...
do komiczne wydaje mi się że nie umiesz czy tać ze zrozumieniem.. nie musisz obrażać tutaj ludzi którzy mają inne zdanie na ten temat.. autorowi chodziło o dzieczyny które puszczają się po pierwszej randce.. nie znając człowieka i nic o nim nie widząc..

Gość odwazny_
Pół roku to czas po którym kobieta może pozwolić by mężczyzna ją wziął. Jeśli zrobi to wcześniej to jest puszczalska. Nikt mi nie zagwarantuje, że takiej kobiety nie mieli już wszyscy. Jest nieczysta i niegodna mnie.

\"wydaje mi się że nie umiesz czy tać ze zrozumieniem..\" masz racje :P autorowi wyraznie chodzi o te ktore ida do lozka po 1 randce :D:D:D:D to wspanialy czlowiek o ogromnym szacunku do plci przeciwnej... ale wybacz ja mam emocje uczucia i pragnienia i nie musze czekac 2 lat, zeby moje zimne serce, lodowaty mozg i chlodna jak Grenlandia dusza kogos zapragnely

Gość odwazny_
Facet, który chce brać kobiete wcześniej niż pół roku, jest prostakiem widzącym w kobiecie tylko dziure. A kobieta, która mu na to pozwala i oddaje się myśląc, że w ten sposób go zatrzyma jest szmatą. Ten cham komiczne, właśnie tak traktuje swoje puszczalskie kobiety. I dlatego teraz próbuje mnie tu oczernić. Takie kobiety nie mają u mnie szacunku tylko pogarde.

Gość aaa...
oczywiście mam lodowate serce hihi:D

Ja Cie rozumiem stary... z taka \"szanującą sie\" mozesz sie przynajmniej te pol roku pospotykac... i jakos ten czas zająć w swym pustym życiu a z innymi juz po kilku spotkaniach wychodzi, ze ten Twoj kozak w spodniach pomimo dziarskich 6 cm niewiele moze zdziałać :P

Gość sa va
do autora:nie uważam się za szmatę, chociaż oddałam się przy okazji pierwszego widzenia z moim chłopakiem. byliśmy ze sobą 10 lat i to ja go zostawiłam. dlaczego? dlatego, że nic nie robił żeby się zmienić.

Gość sa va
tu nie chodzi o miecz, ale o to kim się jest :D

Gość seksofna30
UUUUUUUUUUUUU ktoś Cie zranił.

Gość o mATKOAAAA
inaczej jest gdy ma sie nascie lat wtedy mozna z MISIEM "chodzic" dwa lata i dopiero potem isc do lozka, gdy ma sie 30 to jest troche inaczej- mam swoje potrzeby i nie bede sie za raczke do 40tki prowadzac