Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_mam_sily

objawy ciąży czy powód antykoncepcji?

Polecane posty

Gość nie_mam_sily

od 4m-cy biorę Harmonet. Ostatni okres byl skąpy i zaczal sie od dwu dniowego plamienia, dopiero pozniej pojawila sie regularna krew. Teraz ciagle bolą mnie piersi i to bardzo, ostatnio kluje mnie tez prawa piers a nawet wydawalo mi sie ze kluje mnie jajnik :/ ja mam paranoje na punkcie ciazy, wiec sama nie wiem czy powinnam sie martwic. Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość nie_mam_sily
odpiszcie, prosze :(((

To napewno tabletki. Nie masz się o co martwić, jak po trzecim opakowaniu nie przejdzie Ci to idź do ginekologa i poproś o inne tabletki bo te mają najwyraźniej za dużo hormonów dla Ciebie. Rozumie Cię ja też mam schizy chociaż biore tabletki. Ale naprawdę nie bój się jest dobrze ^^.

Gość nie_mam_sily
Dziekuje Ci bardzo, kochana jestes ze odpisalas...ale nie wiem co myslec, bo to juz 4 opakowanie i dopiero teraz zaczal mi sie ten bol piersi. A Harmonet ma podobno bardzo malo hormonow :( jak jeszcze uslyszalam ze krwawienie moze wystepowac do 3 miesiaca ciazy to padl na mnie blady strach.

Ja mam dokładnie to samo! Pod koniec 3 go opakowania zaczeły mnie pobolewać piersi. Przy 4-tym było już kiepsko, ginekolożka przepisała mi inne, wczoraj zaczęłam te nowe. Nie martw się ;) nie jesteś wyjątkiem.

Gość nie_mam_sily
uff dziekuje ;*