Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaaawska

czy FACECI lubia byc podrywani?

Polecane posty

Gość ciekaaawska
no wlasnie.... kurcze, ciezki orzech do zgeyzienia z tymi facetami.. a jesli on jest zajety to jak go poderwe tzn bedzi eproba poderwnnia to wyjdzie glupio nie?

e tam głupio.. może się trochę głupio Ty poczujesz.. ale jemu będzie miło..

on sie pewnie ucieszy ze sie nim interesujesz... a Ty poczujesz sie tak jak uwazasz.. to od Ciebie zalezy.. albo to zlejesz.. albo sie zmartwisz... poczyjesz sie glupio wybor nalezy do Ciebie :D

Gość guss
ja nie lubie być podrywany .Zadna laska nie moze mnie poderwac .Ostatnio nie spotykam fajnych kobiet , tylko wredne babska ,na ktorych nawet bym nie spojrzał normalnie . Nie wiem czy jestem wybredny , czy nie spotykam normalnych dziewczyn ktore nie sa plotkarami , zołzami i `` zdzirami ``.Wyglad nie jest najwazniejszy ,ale charakter .MAllo ktora kobieta mi odpowiada pod tym wzgledem.

Gość guss
on sie pewnie ucieszy ze sie nim interesujesz. JAk dziewczyna nie jest w moim typie , to ja bym sie nie ucieszył .Bylbym zły , bo traci tylko swoj czas na mnie

ale właśnie to zalezy od tego czy on lubi jak go kobieta podrywa..

Gość ciekaaawska
ja wiem ze mu sie podobam bo czesto mowi ze jak stoi przy mnie yo sie skupic nie moze, ze go rozparaszam w parcy itd .ale czuje dystans bijacy od niego;/ dlatego chcialam dac mu do zrozumienia ze on tez mi sie podoba

Gość guss
najwieksza wada kobiety nie jest fizycznosc , ale charrakter.Jak kobieta jes wscibska , nieetyczna, obgaduje innych , interesuje sie to dla mnie jest stracona .Lubie niewinne , lekko niesmiale laski.

to jak Ci tak mówi to luzik.. jak Ci tak powie jutro np: to wyskocz z tym tekstem.. i już.. zobaczysz jego reakcje.. i przy okazji jak bardzo jest spostrzegawczy..:P

Gość ciekaaawska
ale boje sie ze ten dystans spowodowany jest tym ze on ama kogos;/ czyli wiecie moge mu sie podobac ale on nic wiecej bo jest zajety:/

Gość guss
ja znam bardzo mało fajnych dziewczyn.99, 9 % bym odrzucił . Wiekszosc jest taka , ze`` obciagnie ci `` a nawet nie zauwazysz kiedy.Nie chodzi doslownie o obciaganie tj .Mimo ze cie chlopak wywali drzwiami , to wejdziesz oknem nieproszona i zaintereseuje sie toba czy twoim ptakiem , mimo ze nic nie znaczy dla ciebie.

Gość ciekaaawska
okej a jak jutro sie dowiem ze kogos ma? nie chce od razu z nieg rezygnowac... ale pytanie do was czy jezeli on bedzie zajety to pytac o ta kawe..

to zależy.. bo jeśli on jest wierny i zakochany to nie pytać.. bo zaciągniesz sobie minus..

Gość guss
ja wiem ze mu sie podobam bo czesto mowi ze jak stoi przy mnie yo sie skupic nie mozna to na co czekasz.TYlko nie badz nachalna , a jak zrobisz pierwszy krok to on przejmie inicjatywe i bedzie cie adorował.

Gość ciekaaawska
ale wiesz roznie bywa z facetami jedni wierni inni nie. kurcze ale dzieki za wypowiedzi

Gość oer
dla mnie ideał kobiety to niewinna dziewica lekko nieśmiała .

Gość oer
dla mnie ideał kobiety to niewinna , mająca czysty umysł ( nie tylko fizycznie )dziewica lekko nieśmiała .

no ale to go już wtedy na początku spradzasz jeśli się zgodzi mimo że ma dziewczyne to nie wart jest zachodu.. a jeśli nie to bedziesz miała dla niego szacunek za wierność..

Gość Wrom
Czy faceci lubią być podrywani? Generalnie chyba tak, zwłaszcza jeżeli kobieta jest dla nich atrakcyjna. Kiedy im się nie podoba to przy braku odzewu powinna sobie dać spokój. Natomiast w pracy taka sytuacja może być uciążliwa dla obu stron. Gdy dziewczyna za bardzo się stara, wręcz desperacko się poniża, to później nie może oczekiwać szacunku z jego strony.

Gość guss
nigdy nie zmusisz faceta do miłosci .To zaraz sie wie..Jak ci wyraznie odmawia , to daj sobie spokoj. SPotkałem w swoich zyciu albo zołzy , albo tanie plotkary , czy też chamskie , niekobiece , wrecz meskie pseudodziewice .:) >Zaluje ze je znałem , chce wymazac je ze swojej pamieci.

Gość guss
znam kobiety , ktore sa bezczelne i bez kultury.Cos jak doda w innym wydaniu .Bardzo meskie (jak doda) -przeklinające i nieetyczne , na ktore nigdy w życiu nie zwrocilbym uwagi.NAjgorsze jest to , ze one nie zdaja sobie sprawy z tego jak żalosne są .Wydaje im się - jestem jaka jestem i inna nie bede .NIe wstydza sie siebie.

Gość ciekaaawska
mowie ze z nim jest dziwnie, bo daje i znac ze mu sie podobam ale mimo to trzyma dystans...albo jest neismialy;/

a moze trzyma dystnas bo to jest praca.. a moze on tak do wszystkich..

Gość guss
znam tez kilka takich , ktore ciesza sie z byle czego .TAkie smieszki .Zakosne :)

Gość ciekaaawska
guss ty masz same zle opinie o babkach;/ oj zle trafiales