Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex19

co to moze byc?????

Polecane posty

Gość alex19

ostatnio pojawilo mi sie dziwne krwawienie ktore trwalo 3 dni teraz spoznia mi sie okres o pare dni choc zawsze mam regularnie co to moze byc? odpiszcie prosze

Gość alex19
dodam ze krwawienei wystapilo na tydzien przed oczekiwana miesiaczka i bylo bardzo skąpe

moze to było plamienie owulacyjne? jesli miałas jakies niebezpieczne stosunki to zrób sobie test ciążowy

Gość cykbumkuku
...aklbo plamienie owulacyjne, albo ... ciaza..

Gość alex19
owszemn wspolzyłam z chlopakiem ale uylismy prezerwatywy i na pewno nie pękła poza tym wyciagnął przed wytryskiem no i kochalam sie z nim 2 dni przed owym krwawieniem...?

Gość alex19
a moze to byc ciaza?

Gość alex19
zjem kupe i napewno mi przejdzie.

Gość alex19
czy tos mi odpowie?

Gość oczywiście że to może być
ciąża, ale jeśli sama nie zrobisz testu albo nie udasz sie do lekarza to nikt Ci tego nie powie na 100%, ale rzeczywiście możesz być w ciąży

Gość alex19
ale jesli bylisy zabespieczeni i nic sie nie stalo to jest bardzo male prawdopodobienstwo na zajscie w ciazy ,

wez sie dziewczyno nie stresuj!! jesli gumka nie pekla to szanse sa praktycznie zerowe. ja kiedys zabezpieczalem sie gumka przez dlugi okres czasu i nigdy mnie nie zawiodla no chyba ze jestem bezpoldny :P a powodow krwawienia moze byc wiele bolal Cie brzuch? moze to byl Twoj pierwszy raz? a moze mialas jakas infekcje? moze grzybice? albo zapalenie pecherza?

Gość alex19
no wiem ze ciaza to raczej nie jest poza tym 6 dni przed palnowanym okreem mialam to krwawienei tylko ze skape moze to byl okres tylko slabszy niz dotychczas lub cos no zobaczymy ;]

kiedys, dawno temu mojej dziewczynie spoznial sie okres. mniej wiecej w dniu w ktorym powinien byc dostala takie baaaardzo minimalne krwawienie i nic wiecej. juz sie zestresowalismy co jest. zrobila test ciazawo i wyszedl negatywny. a okres przyszedl w 44 dniu. wiec wyluzuj widac roznie to bywa

Gość alex19
no tak tyle ze ja zawzze mam regularnie powinnam dostac jakos teraz .. ale nie wiem czy to krwawienie ktore bylo tydzien temu to nie byla miesiaczka bo moga wystapc wszczesniej tylko ze kurcze twralo to tylko 3 dni a krwawienei bylo ardzo male

Gość izzzzzzzzzz
To środek cyklu,za ok 2 tyg dostaniesz normalny okres:)

Gość alex19
hmmm no chcialabym tyle ze okres powinnam dostac lada dzien sęk w tym ze to krwawienei kote=re wystapilo tydz temu nie wiem co ma oznaczac czy to okres czy jakeis zapalenie czy po porstu ciaza choc w ta wątpie

Gość alex19
ktos jescez mi pomoze, doradzi???

Gość alex19
czy ktos jecsze wypowie sie na moj temat ??:D

to nie ciaza tylko reakcja po stosunku, tez tak mialam to wiem... normalnka wiec sie nie stresuje:)

Gość alex19
no wstępnie tez tam myslalam tylko ze teraz okres spoznia mi sie juz 2 dzien choc zawsze mialam regularnie i juz sama nie wiem...;(