Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksxandra

Dzis poznalam pedagoga, ktora widzi we mnie i moim dziecku same wady

Polecane posty

Gość aleksxandra

bylam na przyjeciu u przyjaciol i tam byla babka, ktora jest pedagogiem, i zaczela wzdychac jakie ja mam straszne dziecko. Ja nie mam w ogole klopotow z dzieckiem, ma 5 lat, moje dziecko jest normalne (pani w przedszkolu mowi ze jest bardzo fajny i spokojny), poza tym czyta, probuje pisac literki, bawi sie z kazdym dzieckiem, mimo ze jest jedynakiem to dzieli sie wszystkim, i w ogole je wszystko, jest kochany i wychowany w domu z milosci jak na to reagowac? babka sprawiala wrazenie jakiejs osoby zakompleksionej i niezrealizowanej, ale...

Gość a ja jestem do niczego
olać. jak się martwisz to idź do psychologa z dzieckiem.

Gość dgfszaaa
Moja kolezanka-anorektyczka poszla do psycholożki, która okazała sie być chudsza od niej :O i godzine truła o prawidlowym odżywianiu. oszołomów w srodowisku pedagogiczno-psychologicznym nie brakuje 🖐️

Gość n - lka
widać, że żaden z niej pedagog skoro wyskoczyła od razu z wadami:p prawdziwy pedagog zaczyna rozmowę wskazując na zalety dzieciaka:o potem, ale to już na marginesie wspomina o wadach:D

Gość minesota
a wiesz co pedagodzy są w większości dziwni!! sama studiuję pedagogikę i nie lubię "nawiedzonych służbistów pedagogów" myślą, ze pozjadali wszystkie rozumy! sama znam jedną pedagog, co krytykuje inne dzieci a nie widzi, tego, że jej córki palą, ale za to w niedziele są kochane bo w Kościele śpiewają

Gość a czy czepila sie czegos
konkretnego? czy bylas tam z dzieckiem? skad ona je zna i na jakiej podstawie tak twierdzi?

Gość aleksxandra
po pierwsze ze takie dziecko nie ma zbadanego wzroku, wiec to jest brak odpowiedzialnosci rodzicow, potem ze jejdziecko ma alergie wiec moje napewno tez ma a ja nawet tego nie skontrolowalam i ze daje sledzia do jedzenia (bo byl na stole podany), ze ogorka kiszonego je rączka a nie widelcem, ze mowi mamo a nie mamusiu, ze gdyby przebywala dluzej z nim to by wiele wad wyszlo itd glupia, ale ona ma 50 lat a pedagogiem jest od 6 lat tak wiec ... mowia o niej ze jest krytykantka

Gość n - lka
nie martw się Olka-moja wstępna diagnoza tej pani pedagog od siedmiu boleści brzmi: olać ją tzn. nie przejmować sie jej bezsensownymi uwagami, jako, że są zupełnie bezpodstawne i niepedagogiczne:D🖐️

Gość straszna głupia baba
"mamo" a nie " mamusiu". Rece opadły. Kim ty sie przejmujesz?

Gość aleksxandra
powiem Wam, ze to wygladalo jakby przyszla na spotkanie po to aby zrealizowac sie przeprowadzic terapie pedagogiczna, a w ogole tota pani jest metodykiem i doradcą w Powiatowym centrum edukacji i ze ona jest powolana do bardzo waznych rzeczy jak np. pomoc dla nauczycieli bo sa tak nieudani ze... tego zdazylam sie dowiedziec juz na wstepie imprezki szok!!!!!!!!!!!!

Gość ale swoja droga ciekawi mnie
jak uzasadniala, ze nie nalezy mowic MAMO tylko MAMUSIU

Gość Agnie
trzeba było babę potraktować jak prezydent i powiedzieć: spieprzaj dziadu ;) nie przejmuj się babą, której brakuje nie tylko kompetencji (oj, i to bardzo), ale przede wszystkim - rozumu...

Gość aleksxandra
"dlaczego pozwalasz mu mowic do siebie mamo, ty jestes mamusia za pare lat przyjdzie do ciebie i powie TY Stara" tak mi powiedziala tak a pro pos to mysle ze babka ma kompleksy i jej dzieci siedzace przy stole byly jak uposledzone , no ale nie powinno sie oceniac czyichs dzieci-tak mysle

Gość ooIga
też byś siedziała przy stole jak upośledzona, gdybyś miala taką matkę :P. Olej babę, szkoda na nia nawet topiku

Gość ale mialas impreze
a swoja droga popieram to co mowisz, ze nie powinno sie oceniac ludzi ani ich dzieci przez obcych, to taki nietakt, kazdy jest jaki jest a jak nam nie odpowiada to sie nie spotykamy i tyle

Gość rowwer
pewnie chciala sie pomądrować

Gość ale w taki sposob
kto jej dal dyplom? ale to nic, kto jej dal prace?

Gość aleksxandra
podnosze temat