Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aishwarya

kto mnie pokocha????????-

Polecane posty

mam juz dosyc samotnosci jestem nieszczesliwa, chociaz nikt o tym nie wie bo sie nie skarze a juz dalej nie moge

Gość WSOzP im Teresy Orlowski
dawaj fotę

zarty jakies??? nie zamierzam dawac swoich zdjec na jakims forum jesli chodzi o moj wyglad to jestem przecietna ani jakas brzydka ani szczegolnie ladna

trzeba tylko szukać a nie czekać aż nas miłość młotkiem w głowe walnie

siema warta grzechu widze, ze sama nie jestem latwo powiedziec z tym szukaniem to w koncu nie jest jedzienie ze pojde do sklepu i kupie nie chce byle kogo a sama mam mase kompleksow nie o sam wyglad mi chodzi

kompleksy ma większość kobiet niewiedząc czemu my i tak bardziej zwracamy uwagę na wasze zalety a wad czasem nawet nie zauważamy

Gość widzę gdyby nie internet
ciężki byłby los desperatek... i ja tak znalazłem dziewczynę teraz żałuję... straszną paniczką się stała, a kiedyś wierszem sypała, teraz w Orange pracuje, a ja obiady gotuję... zfrajerzyłem się strasznie, mam już dość tego gównianego życia, chyba coś zrobię, albo na bilet do Anglii pieniążki wyskrobię... :o

polecam ten bilet bo czasem idąc do baru można trafić na mały raj na ziemi

Gość do Aishwarya
pieprzysz to Ty dziewczyno, taka jest prawda gdyby nie net, było by więcej samobójczyń, teraz macie się gdzie wyżalić i wielce pochwalić, jakimi jesteście średniakami heh i iluś debili już w kolejce stoi, żal mi ich.. stracone dusze :o

Gość guus
a czy jestes nieśmiałą dziewicą ?Nie liczy sie wyglad .Szanse ma laska ktora jest czysta .OCzywiscie jak jestes ładna to plus , ale wazniejsze być była niewinna .

Gość guus ale Ty bredzisz

Gość agnesina
Zamiast siedziec na necie wyjdzcie gdzies do pubu, do knajpo, na disco. zapiszcie sie na jakies kursy, jednym slowem: WYJDZCIE. Tylko jezeli wyjdziecie i otworzycie sie do ludzi macie szanse kogos poznac i zdobyc nowe znajomosci.

Gość desperatki na disco hahahha

Gość guus
``guus ale Ty bredzisz``' Sprry ale jesli taka nie jestes , to nie mamy o czym rozmawiac .:)

nie jestem na tyle slaba jednostka zeby popelniac samobojstwo bo nie mam faceta i ja nie pieprze nie szukam tu nikogo napisalam tak temat zeby bylo wiadomo jakiego rodzaju jest moj problem i gwarantuje Ci ze zadnej kolejki tu nie ma nie narzekam ze jestem sredniaczka tylko stwierdzam fakt nie jestem raczej niesmiala i dziewica tez nue jestem

Gość guus
w takim razie nie moj typ :)

Ty chyba żartujesz.. w czasach bez netowych było więcej par, ślubów mniej rozwodów.. i tzw. singlii..

szukanie partnerki pod wzglexdem tego czy jest dziewica czy nie jest beznadziejne szukasz niesmialej dziewicy?? czyli uleglej i niedosiadczonej dziewczyny, ktora nie bedzie mogla Cie porownac z innymi i Ci sie nie przeciwstawi a sam jestes prawiczkiem??

Gość Aishwarya a kto cię chciał
bo mnie się odechciało netowych średniaków, takie jesteście, gdy was nikt nie pociągnie, nie popcha do przodu, to nic z was nie będzie szukacie poparcia, żal i żenada nic więcej... :o

no tak.. i kobieta była na utrzymaniu faceta.. a teraz może sie sama utrzymywać.. a facet to tylko dodatek :D miły bo jeśli jest inny to go nie ma.. :D:D:D

jeśli facet szuka dziewicy i nie akceptuje innej tylko z tego wzgl. to chyba musi być słaby i strasznie zakompleksiony..