Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aishwarya

kto mnie pokocha????????-

Polecane posty

Gość WSOzP im Teresy Orlowski
tak to sobie tłumacz deko, a ścierka zawsze ścierką pozostanie :o

Gość birdy jeden z desperatów
i sszukających średniaków.. źle mi się robi na wasz widok... bleeeee:o a te stópki to też idiotyzm, by pół zdania napisać, a dwie strony A4 stópki było z jakimś śmiesznym przesłaniem heh żenada i poszukiwania heh

bo tak naprawde to co to za różnica.. chyba jedynie pod wzgl. możliwości chorobowej..

a no taka różnica, że nigdy nie wiesz, czy to był jeden, dwóch, czy jeden, dwóch dziennie. A potem będą Cię na ulicy palcami wytykać, że masz fajną żonę, dobrą w łóżku - i to pół miasta może potwierdzić :o

birdy dziekuje aish a kto Cie chcial jak sie nie podoba to po co sie udzielasz? zeby kogos obrazic?? nigdy nie zrozumiem takich ludzi zreszta nic nie wiesz o mnie wiec zachowaj dla siebie swoje glupie wywody

Gość po to sobie nicki zaczernili
by ich strasznie wyczerpójące wypowiedzi przysłaniały stópki ehhh co za trzoda, pół zdania i stópka na dwie strony heh

Gość szkoda gadki na takie babki
na necie się żalą, poparcia szukają, beznadzieja i desperacja :o

jak bys nie wiedzial zyjemy w czasach gdzie malo ktora czeka ze straceniem dziewictwa do slubu masz jakies spaczenia teraz ludzie wspolzyja ze soba przed i nikt z tego halo nie robi pozatym nie odp na pytanie czy sam jestes prawiczkiem?? jesli nie to jestes zalosny bo stawiasz jakies wymagania kobietom a sam je lamiesz

jak bys nie wiedzial zyjemy w czasach gdzie malo ktora czeka ze straceniem dziewictwa do slubu masz jakies spaczenia teraz ludzie wspolzyja ze soba przed i nikt z tego halo nie robi pozatym nie odp na pytanie czy sam jestes prawiczkiem?? jesli nie to jestes zalosny bo stawiasz jakies wymagania kobietom a sam je lamiesz

ale powtarzasz się powtarzasz

Gość do Aishwarya
idź na czat się żalić, tam może kogoś wyłapiesz, żałosne są takie poszukiwania przez net, godne pogardy :o

kurwa chujozo jebana nie szukam nikogo przez net ile razy mam to powtarzac?????????? a nawet jakbym szukala to nie uwazam ze by to bylo zalosne szukanie milosci nigdy nue jest zalosne za to napewno zalosne jest bezpodstawne wytykanie komus czegos jak ty to robisz nue podoba sue cos to W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J A TY WSOzP z tego co widze unikasz odp na pyt czyli sam sue puszczasz wez sie lecz czlowieku, masz jakies zaburzenia i kompleksy jak tak usilnie wymagasz dziewictwa u kobiety a sam to sobie lubisz posuwac mam nadzieje ze zada biedna dziewica na Ciebie nie natrafi

nie doczytałem :) odpowiadam: jestem z jedną dziewczyną (już żoną) lat 9 razem, jest moją pierwszą i jedyną, podobnie w drugą stronę.

Gość porcelanowa filiżanka
👋tez sie zastanawiam czy kiedykolwiek stworze cos trwalego na cale zycie 😭

szkoda czasem ze na tym forum tyle buractwa czasem siedzi w necie to odwagę wszyscy mają a w realu też takimi burakami jesteście ??????

juz samo to pseudo (Aishwarya ).. daje mi do myslenia, ze to sciema..:D ale jesli nie ,zycze powodzernia .. i nie gadajcie ludziki ze net bee.. sami tu siedzicie ..i szczerzycie zebiska by kogos wyrwac ..:P zaraz sie odezwie glos protestu ,ze tylko dla rozrywki ....yhm.. bla bla bla ..:P:P trzymaj sie jaki ci tam ...?:P Aishwarya ..i powodzenia ..:D

Gość do Aishwarya
aleś ty żałosna... :o zgroza i pożal się Bożę ehhh

Gość salut. ja nie piszę że dla
rozrywki, bo po to chyba jest to forum, ale jak kafe powstało by szukać drugiej połówki, to chylę czoła i powodzenia, rzeczywiście dramat na necie, końcówka chyba to jest, w łeb bym sobie wlalnął prędzej, niż szukał na necie... :o

Gość hehehhehhehhehhe

hehehe a co ma nick do sciemy??? to nie ma nic do rzeczy zalosna??? moze i jestem zalosna, przynajmniej nikogo nie pouczam i nie oceniam jak wiekszosc z Was