Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaWyrzutejSpołe

wszyustkie moje koleżanki już randkują tylko ja nie

Polecane posty

:( jestem beznadziejna

Gość o jezu.
a ile masz lat? ja pierwsza randke mialam w wieku 17,5 lat i to randke w ciemno w ktore mnie kolezanki wrobily. Gdyby nie to to do dzisiaj bym pewnie na zadnej nie byla...wiec sie nie martw przyjdzie na to czas

no jak nie jest jak jest :o mam 17 lat i 5 miesiecy jaki wos ja juz wosu nie mam :p z innych lekcji nie odrabbiam bo jestem wkurzsona i smutno mi i nie moge sie slkupic :(

ja tez nie :D 🖐️ wersja pesymistyczna pomyśl sobie że teraz wszystkie randkują - a ty nie potem wszystkie wchodzą w związki - a ty nie wychodzą za mąż - a ty nie małżeństwo jest nie udane - a ty nie rozwodzą się - a ty nie zawsze może być gorzej :D lepiej być szczęśliwym singlem niż w beznadziejnym małżeństwie zresztą mogę się założyć o 2 zł że najpóźniej do 24 roku życia się wyrobisz i będziesz w końcu zadowolona 🖐️

Gość kiria malibia
beznadziejna wklej wreszcie fote, chocby figury bo jak nie zobaczę to nie uwierze że można być tak beznadziejnie beznadziejnym...

no ale przestaje sie liczyc w towrzystwie ;( a ja tak nie moge no własnie o 2 zł 😭 jestem smieciem nie moge sie fajnie ubrac bo mi to figura uniemozliwia nawet jak juz bym byla w zwizaku to sie sexsic bym nie mogła bo nie mam cycków eh do dupy :(

ale po co :( zebyscie uwirzyli w koncu i pozbawili mnie złudzen nie ma szans 😭 no le chyba to randkowanie mówi smo za siebie :o

przeciez mialas napisac prace na wos o degradacji rodziny 😠 no chyba,ze mamy tu jeszcze jedna beznadziejna :D poza tym o Ci chodzi z tymi randkami? Nie wierze, ze nikt Ci nie zaprasza :)