Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mężatka27

czuję się samotna....

Polecane posty

Gość młoda mężatka27

witam, piszę bo jest mi ciężko na duszy...Jesteśmy z mężem pół roku po ślubie, znamy sie trzy lata, a ja mam wrażenie że nasz związek zaczyna sie psuć- dla mojego męża liczy się tylko telewizor- to jego najlepszy przyjaciel...ja czasem czuję się niewidoczna, jak próbuję z nim zagaić rozmowę to mnie zbywa, albo twierdzi, że zadaję głupie pytania. Jest ogólnie dobym mężem, nie pije, nie bije, wraca po pracy do domu- ale czy to wystarczy??? No i ten brak seksu - kiedyś mogliśmy to robic codziennie- od pewnego czasu musze czekać aż mu się zachce- w przeciwnym wypadku potrafi mnie odtrącic w bardzo przykry sposób. A że chce mu się raczej rzadko to czekam czasem tydzień, czasem dwa...Czasem zaplanuję wieczór we dwoje- zrobię coś dobrego do jedzenia, naszykuję piwko, odwalę się jak na imprezkę- łudzę się że pogadamy, posmiejemy się jak dawniej, no i co? Znowu wygra telewizja i M jak miłość a ja wyję w poduszkę z żalu...Wydaje mi się, że jest przy mnie jakis taki bez życia, smutny...

Gość takamama
to przykre, starasz sie, zachecasz, kokietujesz,a tu nic, obojetnosc jest straszna , moj maz jest taki jak sie na mnie powaznie wkurzy, wspolczuje

Gość młoda mężatka27
boję się że będzie coraz gorzej a ja tak nie chcę żyć!!! Chcę czuć się ważna , potrzebna, doceniana...nie tak mialo wyglądać nasze życie we dwoje...

Gość młoda mężatka27
a jak myślicie- może on kogoś ma??? Niby nie ma na to zbyt wiele czasu, ale z drugij strony wystarczy że się w kimś innym zakochał i dlatego jest taki nieobecny...

Czytałam to co napisalas, i czułam się jakbyś opisywała moje małżeństwo. U mnie mąż tez po za tv nie widział mnie i reszty swiata, robilam co moglam ale......skonczyło sie to rozwodem, ponieważ to obie strony muszą chcieć być razem, a być razem to nie tylko wspólnie mieszkać. Nic Ci nie poradzę, możesz jedynie porozmawiać z nim szczerze i do bólu... Ale zastanawia mnie jedno, brak checi na sex, oglądanie tv i to w dodatku m jak milość , nie obraz sie ale, czy on przypadkiem nie jest gejem......czy ma inne podobne zachowania?

Gość czesław cz
wiesz na zwiazkach to sie mao znam ale powinna ssobie odpuscic zajac sie czyms innym olac go zeby on sie zajal Toba wyjdz wieczorwm do kolezanki albo nie mow gdzie usmiechaj sie do siebie i nie zamartwiaj

Gość młoda mężatka27
nie- gejem na pewno nie jest, nie przejawia takich zachowań i dam sobie a to rękę uciąć...bardziej prawdopodobne jest to, że kogoś ma- w sensie że ktos mu sie podoba, bo tak jak pisałam, na typową zdradę nie ma czasu- po pracy wraca do domu i spędzamy ze sobą dość dużo czasu...no chyba że załatwia to w pare minut, albo w pracy ... Wiesz, ja chciałabym z nim pogadać, ale on sie wykręca i twierdzi, że wyolbrzymiam wszystko...tylko że ja tak nie chcę żyć :( Co do m jak miłość- sadzę że wielu facetów to ogląda tylko się nie przyznaje...

Gość młoda mężatka27
czesławie- to co piszesz ma sens i też o tym myślałam- tylko, może to bardzo głupie, co teraz napiszę- ale ja tęsknię bardzo za nim jak się nie widzimy choćby jeden wieczór...ale będę musiała wziąć się w garść i zrobic tak jak piszesz

Mloda mezatko !!!! To dziwne tym bardziej ,ze jestescie dopiero po slubie!!! To przykre,ale moze faktycznie zdrada? Skoro jeszcze pol roku robiliscie TO prawie codziennie a teraz raz na tydzien???? watpie aby sex znudzil sie po tak krotkim czasie..........porozmawiaj z nim szczeze .BARDZO SZCZEZE !!!!! a moze ma jakis problem i nie chce Cie martwic ,albo nie wie jak CI o tym powiedziec?

Gość młoda mężatka27
w tym problem że on nie chce o tym rozmawiać- teraz on sobie spi w najlepsze a ja płaczęw poduszkę- czy tak wygląda życie ludzi dopiero co po slubie- nie wiem co ja robię źle, ale to się robi nie do wytrzymania

Gość młoda mężatka27
tak- tylko ja nie chcę na siłe wychodzić z domu wieczorami- wiem, że na niego to podziała bo jak sie przez jakiś czas na niego boczę- wtedy sie przymila i wogóle, ale co z tego kiedy potem wszystko wraca do normy- przecież sie nie będe na niego gniewac po to, żeby mi okazał zainteresowanie!! Ja nie chcę na siłe wynajdowac sobie czegos do roboty, wychodzić do kolezanek żeby był zazdrosny- to jest dobre na kótka metę- JA CHCĘ ŻYĆ NOMALNIE

Jezeli on nie chce rozmawiac to radze to co samo co Czeslaw !!!! idz do kolezank na kawke, zmien fryzurke np mozesz zrobic mu niespodzianke typu- liscik na stole - jestem u kolezanki, nie zrobilam kolacji ,bo nie mialam czasu...w lodowce sa jogurty.nie wiem o ktorej wroce,papa

Gość samoterka
Młoda męzatko nie daj zbywać sie takim gadaniem z jego strony, musisz jakos subtelnie dojśc do porozumienia z mężem. Może powinniście inaczej spędzac czas, więcej rozmawiać, i nie zbywac sie pod byle pretekstem. Czy często zadręczasz swojego faceta czyli czy mówisz mu teksty typu: ty nigdy, ty zawsze, .... Ja nie potrafiłam odczytac sygnałów jakie dawał mi mój mąż a teraz czekam w zawieszeniu bo odszedł wiec weź sprawy w swoje ręce nie czekaj, bądź spontaniczna, przełamój lody, zrób kolację ze świecami, i wszystko to czego Twój mąż napewno nigdy by sie po Tobie nie spodziewał, zaskocz go poprostu bądź nieprzewidywalna rutyna zabija nawet największa miłość.