Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 37- latka

przyjęcie małe, ale jakie oto jest pytanie?

Polecane posty

Gość 37- latka

poradżcie jak zorganizować mały, elegancki ślub bo nie wiem jak się do tego zabrać...dodam, że planujemy GO w 2008 w czerwcu...

Gość kasia2020
no wszytko zalatwiasz tak samo jak przy duzym slubie, na ile osob ma byc wesele?

Gość 37- latka
myślę tylko o najbliższych a jest ich niewielu no i na pewno jestem daleka od tradycyjnego wesela to nie wchodzi w rachubę... najważniejsza dla mnie jest uroczystość kościelna, ale co dalej??

Gość kasia2020
dalej.. wynajmij restaurację, obiad, poczestunki, oczywiście zespół i się bawcie. Resturacja musi byc przytulna, bo bedzie was malo.

Gość Magrat1980
Hm, zwyczajnie przygotowujesz jak normalne wesele i slub, szukasz tylko knajpki, gdzie przygotowują imprezki na mniejszą liczbe osób, bo. np. niektóre hotele mają jakieś minimum gości np. 70. Musisz ustalic, gdzie zrobią np na 30-40. Ja mam takie przyjęcie ślubne na ok. 40 osób w hotelu, który zajmuje się przygotowaniem małych imprezek. Znajomi mieli na 33 osoby w restauracji.Bardzo fajnie było, kameralnie i miło, super rodzina i pycha jedzenie! Mam porównianie np z innym weselem już na więcje osób, gdzie było dość sztywno i nie podobało mi się. Moim zdaniem zbyt wiele osób powoduje niepotrzebny harmider, już nie wspomnę, że nie ma szans by podczas wesela Młoda Para zamieniła choć słówko z każdym gościem.

Gość 37- latka
Dzięki Wam bardzo.