Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka_slodka

OLIMP THERM LINE II x 60------ SCHUDNIESZ RAZ NA ZAWSZE ?!?!!?!!

Polecane posty

Gość truskawka_slodka

Jesem ciekawa waszych opinii na temat therm lineII.Przejrzalam jeszcze 2 inne fora o dietach i opinie w 75% byly bardzo pozytywne. Wiele dziewczyn chudlo nawet 3kg w ciagy tygodnia jednak wiadomo ze nic ne ma za darmo- w sensie ze trzba jesc5 malych posilkow niskokalorycznych :P naweet jesli ktos nie ma mozliwosci zeb sie duzo ruszac to itak schudnie... wazne jest eby nie jesc tlusto islodko. Jesli sie bedzie przestrzegalo tych zasad to podobno efekty sa zadziwiajace!! Ja wczoraj zamowilam 1 opakowanie-wytarcza na ok2tyg. Juz sie nie moge doczekac kiedy je otrzymam :) pozdrawiam i czkam na opinie :D

Gość uppppppppppppppppp
up

Gość nic absolutnie nic
nie daje. jest tylko niedobrze po tym! i przez to moze odechciewa sie jesc.

Brałam i było mi po nim bardzo niedobrze- żołądek bolał, nastrój do bani. Gdy go brałam chodziłam na fitness. Nie schudłam nic, a tydzień można spokojnie zaliczyć do beznadziejnych.

Gość trututututut
ja wlasnie biore go juz 2 tydzien bedzie no alee nie wiem czy sa efekty prawdopodobnie to pic na wode

Gość szkoda kasy
nie dziala

Gość ajaaaa
slyszlam ze dziala

Gość prawda jest taka że
szkoda pieniędzy. To moje zdanie, bo na mnie nie zadziałał

Gość na mnie tez nie
oprocz tego, ze przez pierwsze dni czulam sie okropnie. zoladek nie bolał ale było strasznie niedobrze. i nie mogłam spać przez pierwsze noce. żebym miała lepsza przemiane po tym, mniejszy apetyt czy wiecej sil na cwiczenia to absolutnie NIE!!! szkoda kasy! polecam za to CLA. duzo mniej chcialo sie jesc.

Ja bralam to przez 2 tygodnie, schudlam 5kg. Jednak aby przyspieszyc efekt i miec wiecej energi dodatkowo lykalam efedryne. Schudlam z 69kg do 64kg przy wzroscie 164cm.

Gość truskawka_slodka
lilalo a napisz mi swoj przykladowy jadlospis - wow 5kg to naprawde super wynik :) mi therm line powinien dojscjutro :D

Gość slodyczomaniaczka
ja go biore ale sama niewiem czy dziala:P

Witam ;) ja już bioer Therm Line 2 od tgodnia i się czuje po nim cudownie , czuje sie troche lżej i myśle że będzie coraz lepiej. nie chce mi się jeśc wiec narazie jest świetnie :):) allleeee mam jedno pytanie i nigdzie nie moge odpowiedzi znalesc na to więc mam impreze w piątek i mam problem bo nie wiem czy można pic alkohol jak się bierze tl2 ???? bardzo bym była wdzięczna jak by ktoś odpisał na notke ;* POZDRAWIAM ;**