Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaanka

Gorączka!!

Polecane posty

Gość anaanka

od 4 dniu utrzymuje mi się stan podgorączkowy , 37,1-37,4 cały dzień, nie mam żadnych objawów grypy czy anginy, nie boli mnie gardło ani nie kaszlę , co to może być?!!! już zaczynam się martwić...

chyab zartujesz ! Na taka temperature nie bierze sie lekow przeciwgoraczkowych. Ona ma zabic ustrojstwo

Gość bzduraaaaa
do lekarza .to cos złęgo

Gość marta

Podpowiem BabyTemp za jego wszechstronność. Jednak przy dziecku termometr przydaje się bardzo często w sytuacjach nie związanych z gorączką, bo albo trzeba mleko zmierzyć, albo wodę w wanience...

Gość aska
Dnia 12.02.2019 o 14:33, Gość marta napisał:

Podpowiem BabyTemp za jego wszechstronność. Jednak przy dziecku termometr przydaje się bardzo często w sytuacjach nie związanych z gorączką, bo albo trzeba mleko zmierzyć, albo wodę w wanience...

tez polecam ten termometr

Gość anna

Kupiłam Baby Temp parę dni temu i rzeczywiście mierzy bardzo szybko. Duże ułatwienie dla kogoś kto wcześniej przez lata korzystał z rtęciowego ;-)

Gość olll
Dnia 26.06.2019 o 12:50, Gość anna napisał:

Dla tych co szukają sensownych termometrów bezdotykowych mogę zaproponować MultiTemp przygotowany przez Sanity. Bardzo wygodny, praktyczny termometr, którym można mierzyć także temperaturę przedmiotów więc na pewno będzie się fajnie sprawdzał.

Gość marek

Jeżeli chodzi o bezdotykowe termometry zdecydowanie mogę powiedzieć, że to urządzenia, które są bardzo wygodne i praktyczne. Zdecydowanie warto sobie taki termometr kupić jak MultiTemp od Sanity.

Gość anna

U mnie w domu jest model Fast Temp, kupiony na jakieś promocji w mojej lokalnej aptece i jest ok.

Gość Mańka

Może to z przemęczenia? Zażyj tabletki Pelafen. To powinno Cię szybko postawić na nogi. Lek zawiera w składzie tylko pelargonie afrykańską więc można go brać w połączeniu z innymi lekami