Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic witch

On musi być mój! Jakieś zaklęcia?...

Polecane posty

Gość magic witch

Poznalam faceta, i wiem ze on musi byc mój !!!! Tzn na zawsze. Chyba jakiś szlak mnie trafił, bo do tej pory mowilam ze niewyobrażam sobie bycia z kims do konca zycia ( i nawet mu to powiedzialam :( ). Ale teraz wiem ze on usi byc moj. Dziwiczyny jakie sztuczki znacie aby pomóc zrealizowac to ??

uważaj na ten \"szlak\" ;) MUSI MUSI MUSI egoizmem wieje z twojej wypowiedzi... a czego chce on? a gdy już go zdobędziesz, to nie znudzi ci się ?? nie będziesz szukać \"nowego obiektu, który MUSI MUSI MUSI być twój\" ??? swoją drogą, ile masz lat?

a pewnie,ze znamy:P ja znam jedno-------jak to nie pomoze to jestes spisana na straty...a wiec-musisz miec w sobie takie ---COŚ---czego to nie ma żadna inna a on tego szuka:) proste:)

Gość cccccccccccc
hokus-połykus

Gość magic witch
no faktycznie moze jest to troche egoistyczne ;) ale bardzo bym tego chciała. dobra zmienie słowo MUSi, na CHCIAŁABYM. a czego chce on? dokonca nie wiem, ale niewydaje zeby czuł sie ze mną źle :P ale moze lekko "podpowiedzieć" mu nie zaszkodzi ;) i nie chodzi mi tu oczywiście o słowa. a lat mam 23

Gość sama onaaaaa
musisz wyrwać mu dwa włosy z nogi, obciąć paznokieć od środkowego palca lewej ręki i zagotować to w dwóch litrach wody dolewają trzy krople własnego potu. tak przyrządzony wywar podaj mu np. dolewając do kawy. w ciągu trzech minut powinnas go pocałować w prawe ucho a wtedy ten facet będzie Tój na zawsze

Gość magic witch
oo dzięki rerbunny :D

Gość sama onaaaaa
nie ma za co!!!

Gość jajowatosc
z zakleciami nie ma ZARTOW ........bo kiedys one moga sie odwrocic od ciebie a co gorsze w podwojonej sile .wiec ...............

Gość betka30k
nie czarujcie kobiety-w lipcu poprosiła mnie kumpela ze bym jej pomogła i zaczarowała faceta(miał sie w niej zakochać).Zrobiłam to, tylko ze cholera cos sie popieprzyło i facio gonił za mną a nie za kumpelą.Była jazda dlatego nie bawcie sie w czary mary!!!pozdro

Gość magic witch
ale wiecie nie chodzi mi o takie czyste czary... ;) tylko raczej takie kobiece sztuczki

Gość tęskniąca zawsze
a czy on jest wolny? czy jest w jakimś związku?

Gość magic witch
jest wolny :) tzn spotykamy sie ale chyba nie moglabym nazwac tego jeszcze związkiem