Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtshrsjhytj

kosmetyki Emolium? ktoś stosował?

Polecane posty

Gość rtshrsjhytj

jak jest ich skutecznosc. interesuje mnei zwlaszcza krem barierowy z tej serii.

ja stosuję niestety kremu barierowego nie moje kobiety mają skazę białkową - niewielką - i krem specjalny sobie świetnie poradził z nią emulsja do ciała też fajna

Gość rtshrsjhytj
zdziwona, a jaka konsystencje ma ta emulsja? zalezy mi na czyms, co dobrze natlusci skore. czy jest u Was znaczna poprawa cskory? moje dziecko ma wypryskkontaktowy z podraznienia , krosteczki na rekach i nozkach. steryd za bardzo nie dziala.

krem specjalny to olej w wodzie - dziwna ta konsystencja, sama się tym posmarowałam i faktycznie jest oleista - buzia potem jest świecąc przez jakiś czas a krem do ciała super się wchłania dziewczynki były opryszczone i im zeszło. a na wyprysk kontaktowy bo taki miała M. (od pieluszki na której tzrymała głowę) stosowałam Oilatum - krem specjalny, uważam że rewelacyjny po 5 dniach córka wyglądała jak gwiazda a nie trol;)

Gość rtshrsjhytj
zdziwona, dzieki. ja wlasnie mysle o zakupie emolium kremu barierowego i emulsji do ciała. zobaczymy czy pomoze.

Gość klaudiazszymusiem
Halo halo, czy ktoś może odświeżyć temat i popisać o tym kremie barierowym? Jaki jest, jak ze skutecznością?

z emolium używałam do ciała małej tego kremu z mocznikiem bodajże - pomogło w pozbyciu się plam atopowych po 3 tyg . wydałam fortunę :P :D:D bo mała smarowałam 3xdziennie :( teraz w razie godziny W kupuje dodatek do kapieli z balenum hermal i jest oki , ale juz nie dopuszczam do krostek i plam na całym ciałku.