Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiankaaa

zobaczcie jakie odlotowe ciuchy!

Polecane posty

Gość jeeeeeeeeeee
jaja sobie robisz... prawda?

Gość warszawiankaaa
jaja sobie robie.hmmmmmmmmm.....a wiesz,że nie......... dla mnie ok a Tobie nie musza się podobać,wybacz:P

Gość miliwanilli
w istocie żarty sobie z powaznych ludzi robi. przejdź się dziewczyno na bazar i to samo bedziesz miała :-(

Gość warszawiankaaa
Kolejna reklama :) Niektóre rzeczy masz nawet fajne. Co prawda nie dla mnie (prawie 30-tka na karku), ale dla nastolatek czemu nie. Masz tylko za duże ceny zdecydowanie. Za zwykłą bluzeczkę 160-200zł to lekka przesada. Takie same rzeczy są w nadarzynie / na stadionie / pod pałacem po 35-75zł. Stąd zero kupujących. Wiesz po czym można poznać skąd to jest ? Po zlotych dodatkach, blaszkach i takich tandetnych dodatkach...

Gość warszawiankaaa
oj nie,wypraszam to sobie ,ja tego nie sprzedaje,naprawde. podobają mi sie te ciuchy ale te które najbardziej to niestety nie na moją kieszeń..mam buty o których wspomniałam i zapłaciłam taniej w KDT,taniej chyba ze 20 zł ,jakos tak.w Nadarzynie nie byłam nigdy ale na stadionie takich rzeczy nie widziałam.zresztą już chyba nie ma stadionu???

Wejdźcie na www.artmixer.pl to sklep - galeria tam artyści sprzedają swoje wyroby - tanie i oryginalne - dostałam przesyłkę w 2 dni do domu!

Gość ReKaFa
I gdzie wy chcecie to nosic ? Do pracy w jarzyniaku czy w supermarkecie ?

znasz to z własnego doświadczenia ? wiesz (pewnie nie wiesz) ... ludzie czasem chodzą w takie miejsce o nazwie restauracja, wyjeżdżają za granice na wczasy, spędzają weekendy w fajnych hotelach, chodzą do kina, do teatru :)

Gość ReKaFa
Ano z doswiadczenia... Wlasnie tydzien temu widzialam takie panienki za lada w jarzyniaku... A jak troche pochodzilam po sklepach to mialam wrazenie ze wszyscy wlasnie gdzie "wychodza" - do teatru, na przyjecie do Ambasadora ... dziwne troche z siatami zakupow w garsci i dzieciakiem za reke .. i o godzinie 14 ...