Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle pod górke2

smutno tak jakos...

Polecane posty

Gość ciagle pod gorke2
ojciec---> ja tez nigdy nie zasnelam na klawiaturze dlatego nie pije wiecej bo bede jeszcze spiewac hahahahaha ehh...

Gość ciagle pod gorke2
mozliwe ze bardziej odczuwam ten smutek i wyrazny brak bliskiej osoby dlatego ze juz jest jesien?? wczesniej do pozna pracowalam, bylo cieplej. wiecej czasu na powierzone zadania. ale moze z herbetka zimowa pod kocykiem i dobrym filmem dam rade ...

Bardzo możliwe. Mam nadzieję, że długo to nie potrwa i pod kocykiem nie będziesz sama siedzieć. O ile w ogóle siedzieć. A już na pewno nie z herbatką. ;)

Gość ciagle pod gorke2
a wiecie ze nie spodziewalam sie ze mi o ciuteńke sie humor poprawi?? najpierw winko i kafe. ide sie kapac... dzieki Ojciec to tez dzieki Tobie. 🖐️

Gość gal anonim 32
do ciagle pod gorke.czytalem to co pisalas przez caly dzien mysle ze jestes fajna dziewczyna.jak bys miala ochote popisac dosc fanym chlopakiem to zapraszam.mam 32lata i czekam na ciebie

Gość ciagle pod gorka2
do Gal anonim 32 ---> zapewne jestes bardzo sympatyczny :) lecz jesli uważnie czytałeś moje wypowiedzi z dnia wczorajszego, powinienes wiedziec, ze nie szukam nikog w internecie. 🖐️

ciągle..., jak głowa? Bez śladów klawiatury? IMO to błąd, że wykreśliłaś internet z listy. Daj szansę. Być może jest ktoś z Twoich okolic z podobnym problemem i spotkanie będzie możliwe. Dziwnie długo nikt nie napisał co robiłaś z z bernardynem czy innym jamnikiem sąsiada. :D Przygotuj sie na podszywy i najlepiej zmień kolor.

Gość ciagle pod gorka2
Ojciec :) 🖐️ glowa nie boli, wszystko ok:) jakos mi internet nie podchodzi do zjednywania sobie potencjalnych kandydatow do mojego serca:p jesli juz to byłaby to ostatecznosc fakt, dziwne ze jeszcze nie bylo żadnych podszywaczy moze nie sa na tyle inteligentni aby konwersowac na tym poziomie hahahaha

Gość ciagle pod gorka2
kolorek czarny bezpieczniejszy

Nie chodzi przecież o zjednywanie tylko o pozwolenie kandydatowi na wykazanie się czymś. Żeby nie było wątpliwości - gal anonim 32 nie płaci mi za to. :) Zmykaj.

Gość gal
szkoda myslalem ze sprobujesz.i moze akurat.

Gość gal
ojciec jak chcesz to ci zaplace,ale musisz poczekac jak wruc z h...

Gość kotka czpiotka
Sade rules