Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona86

bole hmm czy to ciaza??

Polecane posty

Gość ona86

czy podczas ciazy mozliwe sa bole brzuchapod jak i nad pepkiem i z boku? boli mnie juz od 3 tygdoni , gdyby miala to byc ciaza to bylby to juz 6 tydzien. Niby okres wystapil tydzien wczesniej przed miesiaczka ktora powinna byc i byl skapy. Hm co myslec? a moze to problemy zwiazane z czym innym

zrób sobie najlepiej test... ja tez miałam miesiaczke tydzien przed i mysllam ze jestem .. ale test wykazał ze nie jestem w ciązy .. a tez miałam takie bole ale moze w twoim przypadnku jest inaczej ..

Gość ona86
robilam dwa testy ,, jeden jakos 2 tygodnie po stosunkku a drugi to po tej niby miesiaczce,,, oba wyniki negatywne. Ale ja ciagle o tym mysle i czuje sie zle,, jakby tam mi sie cos robilo ...

Gość skoro ten drugi
byl negatywny, to nie jestes w ciazy

Gość ELLU 066
Cześć! Ja miałam podobny problem, o którym pisałam tu na forum. Po wizycie u ginekologa, który przeprowadził usg okazało się że ból spowodowany był dwoma torbielami które pojawiły się w lewym jajniku. Obecnie czekam na wyniki badań CA-125 i za tydzień mam wizytę, mam nadzieję że zanikną. Radzę ci więc wizytę u gina, oczywiście w twoim przypadku to może być co innego ale nie zwlekała bym.