Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie to

Zbiera mnie choroba /6mc/ a za 1,5 tyg. ślub! Znacie jakies sposoby?POMOCY!

Polecane posty

Gość tylko nie to

Jestem w 6mc, zrobiłam sobie syrop z cebuli, czosnku i miodu ale gardło boli coraz bardziej i stan podgorączkowy 37 st. a czuję jakbym miała ze 40 i padam z nóg :( Mamusie drogie może znacie jakieś sposoby żeby się nie rozłozyć

Tez jestem czesto przeziebiona , jak boli mnie garlo zaparzam szalwie i plucze , albo woda z sola ( rowniez do plukania ) na goraczke lekarz zalecil mi Paracetamol wzielam chyba raz czy dwa ale staram sie goraczke wylezec a nie faszerowac tabletkami a na katar robie sobie inhalacje z amolem POMAGA

Tez jestem czesto przeziebiona , jak boli mnie garlo zaparzam szalwie i plucze , albo woda z sola ( rowniez do plukania ) na goraczke lekarz zalecil mi Paracetamol wzielam chyba raz czy dwa ale staram sie goraczke wylezec a nie faszerowac tabletkami a na katar robie sobie inhalacje z amolem POMAGA

Gość Przy ciązy
Gorączki sie nie wygrzewa tylko trzeba ją zbić naprzykład zimnymi okładami,nie wolno ciała przegrzać bo to szkodzi dziecku. Amol jak najbardziej polecany w ciąży.

Gość wspolczuje
moze jednak ten stan podgoraczkowy to nie z powodu choroby? Ja mam od poczatku ciazy:/

na gardlo polecam Gargarin - w aptece. szybko pomaga i jest bezpieczny. do tego herbatka imbirowa - zagotuj kawałek imbiru wielkosci kciuka do tego dodaj 2 łyżki miodu, sok z całej cytryny i połowy pomarańczy. pij ciepłe

na gardlo polecam Gargarin - w aptece. szybko pomaga i jest bezpieczny. do tego herbatka imbirowa - zagotuj kawałek imbiru wielkosci kciuka do tego dodaj 2 łyżki miodu, sok z całej cytryny i połowy pomarańczy. pij ciepłe