czarnulka1724 0 Napisano Październik 8, 2007 Cześć! Mam pytanie związane z tymi czopkami... :o w ulotce pisze że one są doodbytnicze a ja chciałabym zastosować dopochwowo no i tu jest mój problem.. czy tak można? bo chciałabym sobie wyleczyć infekcję pochwy.I jak je stosować ? jeden na dzień? proszę o odpowiedź kobiety które używały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dżizys Napisano Październik 8, 2007 przeciez są i dopochwowe.może złe kupilaś? nie radze wkładać do pipki kiedy zrobione sa do dupki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 8, 2007 Czpoki sa do odbytu, do pipki sa takie same tylko ze globulki propolisowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Październik 12, 2007 zapytałam sie w aptece no i faktycznie.Jest tak jak pisałyście. Ale jedna dziewczyna wprowadziła mnie w błąd po powiedziała że można dopochwowo :( a nie można. Czopki wymieniłam na jakieś gałki propolisowe bo właśnie one (a nie globulki) są dopochwowe :) dzięki za wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach