Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się zwolnić

Jak się zwolnić nie pracując w okresie wypowiedzenia?

Polecane posty

Gość jak się zwolnić

Mam umowę na czas określony z 2-tygodniowym okresem wypowiedzenia. Staram się o pracę w innym miejscu, proces rekrutacyjny trwa ale nie chcę już pracować w obecnej firmie. Czy składając pismo rozwiązujące umowę o pracę z wypowiedzeniem mogę być na L-4 w czasie wypowiedzenia? Jak napisać pismo rozwiązujące umowę o pracę za porozumieniem stron? W formie: \"Niniejszym proszę o rozwiązanie umowy o prace za porozumieniem stron z dniem.....\" czy też: \"Zwracam się z prośbą o rozwiązanie umowy o prace za porozumieniem stron z dniem...\"?

Gość prapra
mozesz byc na tzw l4 nie ma problemu po za tym mozesz wziac urlop. Pamietaj ze wypowiedzenie konczy sie zawsze w sobote.

Gość kjhs
Rozwiazanie stos pracy za porozumieniem stron nie ma nic wspólnego z jej wypowiedzeniem. Na rozwiazanie pracodawca musi wyrazic zgode, na wypowiedzenie nie

Gość jak się zwolnić
pra pra czas wypowiedzenia biegnie od niedzieli czy od poniedziałku? kiedy najlepiej złozyc wymównienie? i czy razem z wymówieniem moge wręczyć L-4? kjhs wiem, że są to dwie różne rzeczy, moge zwolnić się w jeden lub drugi sposób