Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremrówka

Jaki krem do cery trądzikowej?

Polecane posty

Gość kremrówka

Pomóżcie mi jakis wybrać

Gość konstanz
Napewno nie tłusty!! Najlepiej nawilżająco-matujący. Taki lekki,nie zatykający porów. Ja mam cerę tłustą,trądzikową i od prawie dwóch lat stosuje krem z serii Czysta Skóra firmy Garnier. Jak jestem w domu,to twarz smaruje maścią Acno-derm a na noc twarz smaruje żelem na noc Garnier z tej samej serii. Mi to pomaga. Ale nie gwarantuję tobie bo każdemu pomaga coś innego i każdy ma swój typ. Ale napisałam bo może spróbujesz i sama się przekonasz czy będziesz z tego równie zadowolona co ja.

jaki tam Garnier - to są kremy do młodej cery, ale napewno nie problemowej. Idx do apteki. Ja proponuje Lysanel Active. Wyleczył moja pryszczatą twarz w miesiąc. Używam go od około 6 m-cy i moje problemy z pryszczsami się skończyły w 100%.

Gość konstanz
A gdzie było napisane,że to ma byc krem do cery dojrzałej? Jak już pisałam,każdemu pomaga coś innego i to jest sprawa indywidualna. Ja jestem zadowolona z Garniera,ty z Lysanel a ktos inny z Crerasilu czy jakoś tak. Każdy musi na sobie przetestowac różne maści czy kremy aby znależc swój typ.

Gość rynta
Jestem bardzo zadowolona z twego kremu, w ogóle z tej serii PURIFYING marki AnneMarie Borlind, niemieckie, naturalne kosmetyki. www.kosmetykinaturalne.sklep.pl