Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belka

GDYBY COFNĄĆ CZAS...

Polecane posty

gdybyście mogli cofnąć czas komu byście wybaczyli.. komu powiedzielibyście, że kochacie.. czego byście nie zrobili.. TRAKTOWALIBYŚCIE INACZEJ SWOJE DZIECI.. są rzeczy, których bardzo żałujecie.. ??? może trzeba częściej i głosniej o tym mówic, by ludzie zaczęli zdawac sobie sprawę, że nie zawsze mamy na wszystko szansę, a nasze zycie nie trwa wiecznie..??

Gość delfinek1114
gdyby mozna bylo cofnac czas... nie bilabym piescia w brzuch aby poronic, nie nosilabym specjalnie ciezkich rzeczy... ale na szczescie Bog chcial inaczej, bo moje dziecko sie urodzilo cale i zdrowe. Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez mojego synka, daje mi tyle szczescia i sprawia ze codziennie na mojej twarzy pojawia sie usmiech. Kocham go nad zycie i nie moge sobie wybaczyc tego wszystkiego co robilam aby sie go pozbyc... nawet nie wiecie jakie mam wielkie wyrzuty sumienia.

Gość delfinek1114
...i chociaz ma dopiero kilka miesiecy to czasem spojrzy na mnie takim wzrokiem jakby wiedzial, ale wybacza mi i wie ze go kocham. To dziwne ale tak jest.

odnośnie tematu, mogę coś przesłać na maila. Kto ma ochotę proszę go podać :-)

Gość bziczek
miałabym ochotę "pomajsterkować" przy jednym nieprzyjemnym zdarzeniu... Ale mimo, że dostałam porządnie w tyłek to dzieki temu otworzyły mi sie oczy i doceniałam wartość tego co mam. Wiec w sumie na dobre wyszło. Brutalne podejscie, ale myśle, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i wszystko czemus służy - przynajmniej w moim zyciu. Podobnie jak długie dojrzewanie do podjecia trudnych decyzji - wtedy przynajmniej człowiek jest przekonany ze to najlepsze co mógl zrobić, a nie spędzic kolejne lata na myśleniu czy dobrze zrobiłem?