Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnas

Czop śluzowy jaki mieć powinien kolor...

Polecane posty

Gość czarnas

Witajcie znowu ja... wczoraj byłam w szpitalu ponieważ dostałam okropnych bóli myślałam że to już bo ból nie do wytrzymania jednak odesłano mnie do domu stwierdzając że są to skurcze przepowiadające i całą noc nie spałam ciągle miałam te bóle co kilka minut i tak jest cały czas...poza tym dosłownie przed paroma minutami odszedł mi znowu czop ale nie przezroczysty taki glutek tylko brązowawy czy taki powinien być:((( pomózcie bo ja juz sama nie wiem co mam robić...termin mam na czwartek

Gość czopek
oczywiscie, ze czop sluzowy moze byc podbarwiony krwią (znak skracającej sie szyjki macicy), może odejsć na kilka godzin jak i kilka tygodni przed porodem (2-3 tyg). Nie panikuj :) Na wizycie powiedz lekarzowi. A do porodu pojedź jak odejdą wody albo pojawią sie reglarne skurcze. Jedno jest pewne - już bliżej niz dalej powodzenia!

No właśnie podbarwiony krwią czop podobno wskazuje na szybciutkie rozwiązanie, góra 2-3 dni. Na taki bezkrwawy to w ogóle nie trzeba uwagi zwracać, bo poród może się rozpocząć nawet za 3 tygodnie.

Gość czarnas
Tyle że ten krwisty odszedł mi wczoraj;/;/