Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoo sie boojeee

bardzo boje sie .............wy też tak macie??

Polecane posty

Gość bardzoo sie boojeee

tak boje sie być w ciaży (co nie oznacza ze nie bede W OGOLE) moglybyscie mnie zapytać dlaczego?? Nie dlatego ze boje sie porodu ze bede brzytko wygladała ale DLATEGO ze boje sie ze moje dziecko moze byc chore miec jakaś wade np.zespoł downa...........

Gość madziałka
Nie przejmuj sie głupimi kretynami przebywającymi na forum i przyzwyczaj się do chamstwa!!:)a twój strach to normalna rzecz każda ciężarna boi się o swoje maleństwo:)

Gość pooooooodnosimyyyyyyyyy

Gość migiooo
A niedawno madziałka przepraszała za swoje hamskie zachowanie...ehh , kto sie.....urodził, kanarkiem nie zdechnie

Gość Przestraszona24
Ja tez tak mam. Nie wiem czym to jest spowodowane. Boje sie byc w ciazy, nie wyobrazam sobie ze moglabym miec "kogos" w brzuchu, boje sie porodu, boje sie lekarzy, boje sie zmian. Ale moze kiedy bedziemy juz na prawde chcieli miec dzieciaczka to minie? chociaz w czesci

hej ja jestem w ciazy i tez sie tego boje niesamowicie ale coz nic nie poradzimy. trza sie modlic zeby dzidzia sie zdrowa urodzila, zyc zdrowo i dbac o siebie i miec nadzieje. chociaz to i tak nie ma recepty na to.... :(

Gość bardzoo sie boojeee
agnes23>>>>>>>>>> zycze ci z całego serca by twoja dzidzia urodziła sie wpełni zdrowa!!:) trzymaj sie tam cieplutko

oj, długo też tak miałam :o bałam się potwornie! zanim zdecydowałam się na dziecko... zaczęłam studia w szkole pedagogiki specjalnej ;) zanim je skończyłam... urodziłam dwójkę, teraz jestem szczęśliwą mamą czwórki zdrowych dzieci, ale szczerze mówiąc -szkoła, która skończyłam, pozwoliła mi oswoić ten przejmujący strach i nauczyła mnie doceniać, to co mam :)