Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd oni się biorą

Czemu dla niektórych facetów aż tak ważna jest przeszłość seksualna kobiety?

Polecane posty

Gość Skąd oni się biorą

Przecież powinni się cieszyć, że to z nimi kobieta jest teraz i ich kocha. Czemu przeszkadza im, ze kobieta miała wielu partnerów? Czy to takie ważne?

Gość ksks
a komu to przeszkadza bo ja pierwsze słysze?

Gość hopin
każdy facet chce uważać się za wyjątkowego ogiera, potencjalni wcześniejsi partnerzy są zagrożeniem dla jego opini o sobie, gdyż nie ma chyba większej zniewagi dla faceta niż powiedzenie mu, że był kiepski w łóżku, a już nie do zniesienia byłoby usłyszeć, że był gorszy od kogoś tam kogo zna. Stąd wszelkie obsesje na temat wielkości członka, dopytywanie się "dobrze Ci było?", a także wcześniejszych partnerów.

Gość ksks
a komu to przeszkadza bo ja pierwsze słysze?

Gość hopin
każdy facet chce uważać się za wyjątkowego ogiera, potencjalni wcześniejsi partnerzy są zagrożeniem dla jego opini o sobie, gdyż nie ma chyba większej zniewagi dla faceta niż powiedzenie mu, że był kiepski w łóżku, a już nie do zniesienia byłoby usłyszeć, że był gorszy od kogoś tam kogo zna. Stąd wszelkie obsesje na temat wielkości członka, dopytywanie się "dobrze Ci było?", a także wcześniejszych partnerów.

Gość seksi suzuki
Jak kobieta mówi facetowi że był kiepski, tzn sugeruje mu żeby szukał na boku innych lasek i się z nimi w łóżku podokształcał. Tak należy rozumieć jej słowa.

Gość Taki sobie chłop
Mi np. przeszkadza jak kobieta się puszczała w przeszłości i miała wielu partnerów. I nie o to chodzi, że chcę być pierwszy, tylko, że nie nie chcę mieć kurwy co się szmaciła i nie szanowała. Nie lubię zbrukanych, przechodzonych kobiet po przejściach

Gość sexi suzuki new version
Albo można jej powiedzieć - skoro z tamtym było ci lepiej to wracaj szmato do tamtego, ja cię zostawiam i poszukam sobie kogoś, kto mnie doceni :P .

Gość ksks
miom zdaniem to nie ma znaczenia jak jest dobrze w łózku a nawet moze pomóc jeden od drugiego sie uczy

Gość likos
najprościej szukać winy u kogoś zamiast spróbować obiektywnie ocenić ",może ze mną jest coś nie tak?" typowy mechanizm wyparcia JA jestem idealny to ONA jest winna (bo np. miała wielu przede mną i poznała co to znaczy być z kimś lepszym niż ja - to szmata"). Najlepiej dziewica bo nie będzie wiedziała co to znaczy być z lepszym niż ja - ryzyko wyeliminowane. Panowie to wasze EGO wami kieruje.

Gość zbyniu20
Zgadzam sie z hopinem , dobrze gada, polac mu ! :P

Gość ksks
moim zdanie to nie ma znaczenia wazna jest terazniejszosc.Jesli ktos np kiedys był niegrzeczny a zmieni sie na lepsze to nie wazne jaki był wazne ze teraz jest taki jak powinien

Gość szybkobiegacze na start
No chyba że ceni sobie czystość przedślubną :) .

Gość zbyniu20
No tak, ale jednak mysle ze warto choc znac ogoly poniewaz jak ktos byl kiedys alfonsem lub prostytutka to raczej cizeko bedzie mu zmienic swoje nawyki ;p

Gość reksio z Poznania
A zgodzili (-ły) byście się gdyby partner (-ka) z innymi osobami uprawiał (-a) sex a z wami koniecznie chciał (-a) czekać do ślubu ?

Gość Taki sobie chłop
Ja cenię sobie normalne, porządne kobiety, a nie jakieś szmaty co spały z 10 facetami

Gość ksks
a jak miała 2 partnerów z którymi była stałych zwiazkach i uprawiała z nimi seks?

Gość Taki sobie chłop
Jeśli ich kochała to jest normalną porządną kobietą, no chyba, że jest gówniarą poniżej 20 roku życia. Gówniary z 2 na koncie bym nie chciał :p

ksks - dla mnie to tez odpada. U mnie najpierw ślub potem sex. Zwiążę się z osobą, która myśli podobnie.

Gość Dyr.Ropuch
Dla mnie nie ma znaczenia

Nasuwa mi się takie spostrzeżenie że jest to ważne dla tych którzy chcą zaczekać, a nieważne dla tych którzy nie chcą.

Gość Taki sobie chłop
Ja nie chcę czekać do ślubu, ale dziwki i kurwy też nie chcę

Gość umf umf
ale jak kobieta miala np. 5 partnerow wczesniej nie z kurestwa, tylko dlatgo, ze kolejni albo ja opuszczali, albo sami byli dla niej nie do zycia, choc miala szcezre checi zwiazania sie na stale, to chyba nie jest rownoznaczne z kurwieniem sie, dziwkarstwem i puszczalstwem tepe typki, co nie???

Gość Taki sobie chłop
No 5 partnerów to może mieć porządna kobieta, ale w wieku 25 albo więcej

Gość Taki sobie chłop
No 5 partnerów to może mieć porządna kobieta, ale w wieku 25 albo więcej

Gość a jak miała
25 partnerów wcześniej nie z kurestwa, tylko dlatego, ze kolejni albo ja opuszczali, albo sami byli dla niej nie do życia, choć miała szczere chęci związania sie na stale ?

Gość głupie gadanie
obojętne ilu miała partnerów, ważne żeby facet był prawiczkiem

Pewnie z tego samego powodu, dla którego dla niektórych kobiet ważna jest przeszłość seksualna faceta😴 Szczerze mówiąc nie wiem, czy bym sie tak cieszyła, że facet raczył w danej chwili być ze mną, skoro skończyłoby sie to dla mnie kiłą, hivem, żółtaczką, opryszczką, kłykcinami czy rakiem szyjki macicy. Nawet byłabym skłonna podziękować i kupić sobie wibrator. Prościej i bezpieczniej:classic_cool: