Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 12.2

kilka ważnych pytań - ciąża proszę wejdźcie !!!!!

Polecane posty

Gość karolina 12.2

mam kilka pytań nie wiem co robić może za bardzo przeżywam. Staramy się z mężem 1 cykl, kochamy się praktycznie codziennie owulację miałam wczoraj lub dziś (28-29 dni mam okres) zastanawiam się czy dziś jeszcze "działać" to już 5 dzień sexu - czy plemniki będą na tyle silne i moce żeby dostać się tam? czy dziś dać już spokój bo podejrzewam,że i penis nie będzie aż taki mocny w działaniu ...... a poza tym czy strasznie będzie jak wypiję piwo BEZALKOHOLOWE?> taką mam ochotę,że hej.

ja jak sie staralam z mezem o dzidzie to lekarka zalecala kochac sie wtedy kiedy mamy ochote i ile razy chcemy, nie patrzec na owulacje, nie obliczac nie dobierac sobie do glowy i faktycznie miala racje:) jak sleczalam z kalendarzykiem to przez rok nie moglam zajsc w ciaze, potem odpuscilismy i za 2mies. bylam w ciazy:) powodzonka

Gość karolina 12.2
też słyszałam,że jak się za dużo myśli to nie wychodzi na dobre, ale u nas jest to 1 cykl jestem dobrej myśłi,że wszystko się uda i już nie czytam topików - po stracie, - ciąża obumarła dlaczego? - bo miałam strasznie złe myśli po tym. Wierzę,że się uda - jednak chciałabym poznać zdanie innych osób agnieszko -- dzięki

Gość przede wszystkim troche
wyluzuj - popieram poprzedniczke - kochaj sie jak masz ochote, piwo nie zaszkodzi (nawet takie z alkoholem), w koncu w ciazy jeszcze nie jestes wiec bez szalenstw. ciaze sie ma troche 'w glowie' - im wiekszy stres tym ciezej zajsc, wiec stres jest wiekszy, bo 'znowu nic...' wiec jest jeszcze ciezej i bledne kolo sie robi...

Gość karolina 12.2
pewnie macie rację. muszę wyluzować jednak jakoś myśłę pomimo,że jeszcze nie jestem ( a wiadomo - może już plemnik trafił w jajeczko?) czy ja nie zaszkodzę zarodkowi JEŚŁI OCZYWIŚCIE JEST tym piwem? i czy jeśli doszłoby do sexu po piwie to będzie miało wpływ??

Gość karolina 12.2
nikt mi już nic nie podpowie??????? dziewczyny..................

Gość przede wszystkim troche
nie bedzie mialo - przeciez wiekszosc kobiet na poczatku nie wie, ze jest w ciazy - zarodek jest chroniony na poczatku przed negatywnym wplywem roznych swinstw - np. lekow; jedno piwo na pewno nie zaszkodzi, bez obaw

Gość karolina 12.2
przede wszystkim ---- dziękuje lepiej mi na duchu.