Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygida28

zaufałam i kupiłam przez internet kolczyki!!!

Polecane posty

Kupiłam na www.artmixer.pl kolczyki w dwa dni miałam je w domu - śliczne zrobiła ja artystka ręcznie!!Są niepowtarzalne - po prostu cudowne!Kupujecie w takich sklepach -galeriach? Ja pierwszy raz i jestem zachwycona. Już upatrzyłam też pierścionek.Ktoś coś napisze??/

Gość uupppppssss
no,uważaj ,ja mam sprawę w prokuraturze od prawie roku, zapłaciłam za telefon i nie mam ja i kilka osób, a sprawa się ciągnie,pisma przychodzą , a kasy nie ma!!!

Może miałaś pecha - w normalnym sklepie też tak może się wydarzyć - ze kupisz coś co jest zepsute itp. ale w tym sklepie- galerii jest bardzo dobry regulamin i można zwrócić zakup jeśli coś jest z nim nie tak - mój brat jest prawnikiem i czytał dokładnie - zanim zdecydowałam się na zakup. Mysle ze jeśli dostałam jeden zamówiony produkt i był superr i był u mnie szybko to chyba ten sklep jest ok. A w którym ty kupiłaś ten telefon?

Takie kolczyki posrebrzane są w cenach srebrnych kolczyków w normalnych sklepach...

Gość ja nie mam zaufania do takich
zakupów...

Tak ale takie kolczyki srebrne ze sklepu ma 100 dziewczyn a takie jak są tam - to mam tylko ja - bo wszystko jest pojedyncze i nikt nie może mieć takich samych. Można jak coś ci się nie spodoba oddać. A ja zaufałam i jestem zadowolona- i dalej będę kupować!!!